korunma donemini atlatanlar eylulde calisma var diyenler :)

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
merhaba arkadaslar ben dusuk yaptim suni sanciyla. bebeklerim karnimda olmustu. o gunleri hatirlamak istemiyorum bile. genetik testler sonucu kan pihtilasmam cikti. tedaviye hamileligimde baslayacagim. suan sadece folik asit iciyorum. iki aydir korunma donemimi atlattim. eylulde de calismalara baslayacagim tutarsa Allahin iziniyle ekimde hamile haberimle donecegim tutmassa o gune kadar sabirla bekleyecegim. benim gibi olup birbirimize destek olmak isteyen arladaslar varsa beklerim.

opuyorum sizleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 gun once dusuk sancim basladi ve kanamam parca dusurmem devam ediyor.6 haftalikti ama kaybettim.on ay oncede ucuzlerimi kaybettim ikisi rahim icindeydi ve ucuncu tupte sikisip kalmisti,ikisi dustu ve dis gebeligim icinse kemoterapiye girip oyle kurtuldum.on ay sonra ise yani simdi kese gormustuk ve kalp atislari icin cagrildigim gun asiri kanama ve sanciyla kaybwttim nebegimi.Allah kimseye yasatmasin.psikolojim bozuldu.ama bir iki ay korunduktan sonra tekrar deneyecegiz.hakkimizda hayirlisi

cok cok gecmis olsun canim. bende ikizlerimi kaybetmistim.

suan riskli gebelk grubuna giriyoruz acikcasi. artik cok temkinli davranmamiz lazim. ins saglikli bebislerimiz olcak bozimde. bilirim nasil duygular icinde oldugunu. bir daha yasatmasin rabbim ayni acilari genetige gidip arastirma yapmayi dusunmuyormusun peki.

evet canim dusunuyorum ama su dusuk kanamam bi sonlansin ve kendimi toparlayayim gidicem.ama bira .yol gosterirmisin.kadin dogumcummu arastircak yoksa dedigin gibi genetik diye bi bolummu var.birde acaba rahimden parcami alip arastiryosun.sen nasil yaptirdin arastirmani ne gibi uygulamalar yapildi biraz anlatirmisin canim

normalde devlet hastahaneleri ve universte hastaneleri ucretsiz yapiyor canim. ama 3 dusuk yasaman lazim. eger yalan soylersen de yapiyorlar zaten. ama ben ozzel hastahaneye gidiyordum hep ve universre hastanelerinde sira veklemek istemiyordumm. kanamalarim bitti kendimi toparladim kadindogumcuma gittim onunla boraz konustuktan sonra beni labaratuara yonlendiirdi hastahanede kan aldilar benden 3 tup esimden bir tup olarak. bi form var hangi testleri yapacagini dolduruyor sana zaten ama bana vermedi yapip sisteme girdi labratuar sistemden gordu. 15 gun icinde cikti sonuclarimiz. telefonda gorustum bir daha gitmeme gerek kalmadi sonuclari gorusmek icin. henuz ben raporu alamadim cunku e sonucta paylasmalari yasal degilmis gidince alacagim. doktor kan pihtilasmam oldugunu soyledi. gebe kalir kalmaz gel keseyi gorur gormez tedaviye baslayacagiz dedi. sende dusunme artik testlerini yap ne olup bittigini gor ama gecmisi dusunmemeye calis. biliyorum cok zor. ben hala aglarim aklima geldikce. kotu olurum ama yapacak birseyimiz yok umut etmekten baska.

artik burda olumsuz dusunmek yok hep olumlu dusunecegiz. bu arada korunma donrmini atlatip test sonuclarini aldigimdan beri gunde bir adet folikasit iciyorum. malum planli gebeliklerde 3 ay onceden en az baslanmasi gerekiyor.

canim peki iki dusukle yapmiyolarmi bu tahlilleri universite hastanesinde.illa ucuncu dusukmu olmasi lazim.

canim peki iki dusukle yapmiyolarmi bu tahlilleri universite hastanesinde.illa ucuncu dusukmu olmasi lazim.

evet 3 dusuk gerekiyor ama sen 3 dusuk yaptigini soylersende yapiyorlarmis ispatlamani istemiyorlar nasilsa

evet 3 dusuk gerekiyor ama sen 3 dusuk yaptigini soylersende yapiyorlarmis ispatlamani istemiyorlar nasilsa

o zamanda yalan soylemis gibi olurum buda pek hos olmaz.bende ozel hastaneye gidiyorum hastaneleri daha çok güven veriyo icin sormustum.birde ozelde maliyet olarak nedir durum.

o zamanda yalan soylemis gibi olurum buda pek hos olmaz.bende ozel hastaneye gidiyorum hastaneleri daha çok güven veriyo icin sormustum.birde ozelde maliyet olarak nedir durum.

canim inan cogu insan boyle yapiyor. kim ister 3 dussuk yapipta gitmryi. ozelde maksimum iki kisi 750 tutar. ben 550 vermistim

canim inan cogu insan boyle yapiyor. kim ister 3 dussuk yapipta gitmryi. ozelde maksimum iki kisi 750 tutar. ben 550 vermistim

cok tesekkur ederim tatlim verdigin bilgiler icin .cok faydali oldun .arastirmayi somut olarak aklima soktun.hangi sehir ve hastanede yaptirdin arastirmani

cok tesekkur ederim tatlim verdigin bilgiler icin .cok faydali oldun .arastirmayi somut olarak aklima soktun.hangi sehir ve hastanede yaptirdin arastirmani

antalya medical parka gidiyorum ben canim. rica edeeim ne demek. egee kafana soru takilirsa sor muhakkak.

cok iyisin Allah razi olsun.insallah birbirimizin hayirli ve guzel haberlerini aliriz.

sendende Allah razi olsun canim. ins guzel haberlerle donecegiz buralara. pozitif dusunelim yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…