- 16 Temmuz 2022
- 53
- 4
-
- Konu Sahibi powergirl123
5 gündür tarlusal da içiyorum ama hala olamadım sizce testi yeniliyim mi evet çok da stres yaptım bu süreçtrbu strestendir merak etmeyin bende en son 20 gün gecikme olmuştu hiç öyle olmamıştı eskiden bebek bekliyordum diye strese girdim ondan öyle oldu
bir tane daha alın ve son olsun çünkü eger hamileyseniz reglden önce göstermesi lazım canım)5 gündür tarlusal da içiyorum ama hala olamadım sizce testi yeniliyim mi evet çok da stres yaptım bu süreçtr
Stresten gecikmiş olabiliri, kortizon da geciktirebilir. Test negatif çıktıysa bence endişelenmenize gerek yok ama çok kaygılıysanız civan perçemi ve kekik çayları adet söktürücü etkiye sahiptir. Kullanabilirsiniz.Önceki ay adetimin bittiği gün veya bi gün sonra przvtf ile korunarak iliskiye girdim ve gecen ay kortizon kullandım ama gecen ayki reglmi etkilemedi fakat bu ay 7 gün geciktim gecikmemin 3. Gunu test yaptım negatif hala olmadım içimi rahatlatıcak biri var mı?
Ay bende de durumlar benzer antibiyotik kullandım omu yapti acaba dört gün oldu .hala beklenen gelmediÖnceki ay adetimin bittiği gün veya bi gün sonra przvtf ile korunarak iliskiye girdim ve gecen ay kortizon kullandım ama gecen ayki reglmi etkilemedi fakat bu ay 7 gün geciktim gecikmemin 3. Gunu test yaptım negatif hala olmadım içimi rahatlatıcak biri var mı?