- 23 Mayıs 2024
- 10
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi lafontanie
-
Sağlık sorunun yoksa hayır.20 yaşındayım Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ve bazı insanlar ilerde çocuk yapmak isterseniz ihtimalinin düştüğünü doğurganlığın azaldığını söylüyorlar bu doğru mu hamile kalmadan ilişkiye girip dönemleri geçirmemin doğurganlığa bi yan etkisi olur mu ileride çocuk sahibi olmak istesem olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım
Bir sürü korunma yöntemi var nasıl korunuyorsunuz? Biz 8 sene korunduk ilk ayda hamile kalmıştım. Korunma sonradan gebeliği etkilermiş diye korunmazsanız her an hamile kalırsınız böyle mantık olabilir mi20 yaşındayım Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ve bazı insanlar ilerde çocuk yapmak isterseniz ihtimalinin düştüğünü doğurganlığın azaldığını söylüyorlar bu doğru mu hamile kalmadan ilişkiye girip dönemleri geçirmemin doğurganlığa bi yan etkisi olur mu ileride çocuk sahibi olmak istesem olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım
Hormon içeren tüm kontrol yöntemleri bedende etki, bırakır ancak korunmak kısırlığa yol açmaz20 yaşındayım Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ve bazı insanlar ilerde çocuk yapmak isterseniz ihtimalinin düştüğünü doğurganlığın azaldığını söylüyorlar bu doğru mu hamile kalmadan ilişkiye girip dönemleri geçirmemin doğurganlığa bi yan etkisi olur mu ileride çocuk sahibi olmak istesem olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım
Prezervatifkorunma dediginiz dogum kontrol hapi mi?
eger oysa cogu doktora göre hicbir zarari yok biraktiktan sonra normale dönüyorsun. ama bazi doktorlara göre vucuda fazladan hormon vermek uzun vadeli kadin bedenine zararlı diyorlar. her tarafi araştır, tarafini sec.
Prezervatif ile korunuyrouz yazdıklarınızdan sonra İçim rahatladı teşekkür ederimBir sürü korunma yöntemi var nasıl korunuyorsunuz? Biz 8 sene korunduk ilk ayda hamile kalmıştım. Korunma sonradan gebeliği etkilermiş diye korunmazsanız her an hamile kalırsınız böyle mantık olabilir mi
Tecrübe ile sabit. Ella ile korunma. Hatta doğum kontrol için olan hap iğne hiçbişey ile korunma. Ailemde herkes sağlıklı eşiminde öyle. İlk evlendiğimiz zaman çocuk istemedim diye 9 ay korundum. Ella içtim arada kaçamak olduğu zaman. Yavaştan tüylenme adet düzensizlikleri derken anlayamadım ben. Korunmayı bıraktım 1 yıl gebe kalamadım. Hormon testi yaptılar bi hormonum yüksek çıktı. Hap kullandım ve diğer ay hamile kaldım şuan 3 aylık gebeyim. Ya geri çekilin ya da kaçamak olduysa siktir et kocan sonuçta20 yaşındayım Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ve bazı insanlar ilerde çocuk yapmak isterseniz ihtimalinin düştüğünü doğurganlığın azaldığını söylüyorlar bu doğru mu hamile kalmadan ilişkiye girip dönemleri geçirmemin doğurganlığa bi yan etkisi olur mu ileride çocuk sahibi olmak istesem olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım
Prezervatif doğurganlığı nasıl etkileyebilir biraz mantık Allah aşkınaPrezervatif
Hayır tabikide korunmak doğurganlığı etkilemiyor. Ama şöyle birşey var yaş ilerledince rezervlerimiz azalıyor evet ama bunu korunma ile bağdaştırmak doğru değil.20 yaşındayım Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ve bazı insanlar ilerde çocuk yapmak isterseniz ihtimalinin düştüğünü doğurganlığın azaldığını söylüyorlar bu doğru mu hamile kalmadan ilişkiye girip dönemleri geçirmemin doğurganlığa bi yan etkisi olur mu ileride çocuk sahibi olmak istesem olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?