• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunarak ilişkiye girmek ileri zamanda doğurganlığı etkiler mi

lafontanie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
10
2
1
25
20 yaşındayım Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ve bazı insanlar ilerde çocuk yapmak isterseniz ihtimalinin düştüğünü doğurganlığın azaldığını söylüyorlar bu doğru mu hamile kalmadan ilişkiye girip dönemleri geçirmemin doğurganlığa bi yan etkisi olur mu ileride çocuk sahibi olmak istesem olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım

20 yaşındayım Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ve bazı insanlar ilerde çocuk yapmak isterseniz ihtimalinin düştüğünü doğurganlığın azaldığını söylüyorlar bu doğru mu hamile kalmadan ilişkiye girip dönemleri geçirmemin doğurganlığa bi yan etkisi olur mu ileride çocuk sahibi olmak istesem olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım
Sağlık sorunun yoksa hayır.

Bir sürü korunma yöntemi var nasıl korunuyorsunuz? Biz 8 sene korunduk ilk ayda hamile kalmıştım. Korunma sonradan gebeliği etkilermiş diye korunmazsanız her an hamile kalırsınız böyle mantık olabilir mi 😀

korunma dediginiz dogum kontrol hapi mi?
eger oysa cogu doktora göre hicbir zarari yok biraktiktan sonra normale dönüyorsun. ama bazi doktorlara göre vucuda fazladan hormon vermek uzun vadeli kadin bedenine zararlı diyorlar. her tarafi araştır, tarafini sec.

Hormon içeren tüm kontrol yöntemleri bedende etki, bırakır ancak korunmak kısırlığa yol açmaz

korunma dediginiz dogum kontrol hapi mi?
eger oysa cogu doktora göre hicbir zarari yok biraktiktan sonra normale dönüyorsun. ama bazi doktorlara göre vucuda fazladan hormon vermek uzun vadeli kadin bedenine zararlı diyorlar. her tarafi araştır, tarafini sec.
Prezervatif

Bir sürü korunma yöntemi var nasıl korunuyorsunuz? Biz 8 sene korunduk ilk ayda hamile kalmıştım. Korunma sonradan gebeliği etkilermiş diye korunmazsanız her an hamile kalırsınız böyle mantık olabilir mi 😀
Prezervatif ile korunuyrouz yazdıklarınızdan sonra İçim rahatladı teşekkür ederim 😌

Tecrübe ile sabit. Ella ile korunma. Hatta doğum kontrol için olan hap iğne hiçbişey ile korunma. Ailemde herkes sağlıklı eşiminde öyle. İlk evlendiğimiz zaman çocuk istemedim diye 9 ay korundum. Ella içtim arada kaçamak olduğu zaman. Yavaştan tüylenme adet düzensizlikleri derken anlayamadım ben. Korunmayı bıraktım 1 yıl gebe kalamadım. Hormon testi yaptılar bi hormonum yüksek çıktı. Hap kullandım ve diğer ay hamile kaldım şuan 3 aylık gebeyim. Ya geri çekilin ya da kaçamak olduysa siktir et kocan sonuçta

Prezervatif doğurganlığı nasıl etkileyebilir biraz mantık Allah aşkına 🤦 spermleri içinde tutan bir kılıftan bahsediyoruz alt tarafı. Sorunuzu okuyunca prezervatif diyeceginizi asla düşünmedim açıkçası hap kullaniyorsunuz yada hormon içeren spiral falan taktirdiniz sandım

Hayır tabikide korunmak doğurganlığı etkilemiyor. Ama şöyle birşey var yaş ilerledince rezervlerimiz azalıyor evet ama bunu korunma ile bağdaştırmak doğru değil.

Back
X