Korumalı İlişki sonrası adet olamıyorum

Uzay perisi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
27
-6
25
Erkek arkadaşımla 10-15 gün önce prezervatifle ilişkiye girdik ve şuan adet olamıyorum 34. Gündeyim erkek arkadaşım korumalı birlikte olsakda dışarı çıkarıp boşaldığını böyle bişeyin imkansız olduğunu söylüyo ama 34. Günde hala gelmemesi beni çok tedirgin etti böyle bişey yaşadıysanız yorumlarınızı yazar mısınız

Hic bir koruma yontemi %100 korumaz. İsterseniz bir test yapin iciniz rahatlar

Erkek arkadaşımla 10-15 gün önce prezervatifle ilişkiye girdik ve şuan adet olamıyorum 34. Gündeyim erkek arkadaşım korumalı birlikte olsakda dışarı çıkarıp boşaldığını böyle bişeyin imkansız olduğunu söylüyo ama 34. Günde hala gelmemesi beni çok tedirgin etti böyle bişey yaşadıysanız yorumlarınızı yazar mısınız
Lütfen yorumlarınızı yazın strese girdim bunu yaşayan varsa yada bilgisi olan

Test yap

Test yapsan iyi olur bu gebeliğim prezervatif taşmasiyla oldu 🤷🏻‍♀️ seninde öyle olacak diye bı durum yok strestendir havalardandir çok sebep var ama tedbiren test yap sen,

Stresten gecikmişsindir. Hamile değilsin korkma. Daha önce ertesi gün hapı falan kullandin mi hiç

Çok şüpheniz varsa test yapın, o da rahatlatmazsa kan verin gebelik şüphesi var deyip. Stres olduğunuz için de gecikmiş olabilir sanmıyorum hamile kaldığınızı

X