• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koru Hastanesi Ebru Yücel

Sene2011

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
105
290
303
34
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve hala doktorumu bulabilmiş değilim. Artık bir doktorda sabitlenip onunla doğum yapmak istiyorum. Evime yakın olduğu için koru'ya gitme taraftarıyım. Ebru hanımda gebelik takibini yaptıran ya da Doğum yapan var mı? Önerileriniz nelerdir memnun kaldınız mı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben Ebru hocaya gebe ka
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve hala doktorumu bulabilmiş değilim. Artık bir doktorda sabitlenip onunla doğum yapmak istiyorum. Evime yakın olduğu için koru'ya gitme taraftarıyım. Ebru hanımda gebelik takibini yaptıran ya da Doğum yapan var mı? Önerileriniz nelerdir memnun kaldınız mı
Ben Ebru hanıma gebe kalmadan önce gitmiştim mesafeli net cevaplar veren biri bana aşılama bile olmayacağını tüp bebek dedi direk çok şükür hiç birine gerek kalmadan hamile kaldım.Hastaneden ayrılmış sanırım ayrılmamış olsa da gebelik takibi için bence iyi bir tercih olduğunu düşünmüyorum.....Kötü bir dr olduğundan değil biraz soğuk bir hanım....

Back