• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koru hasAnıl Arslan

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Arkadaşlar muayene ve Doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ankara'da en iyi doktorlardan diyorlar Koru hastanesi Aylin Anıl Arslan için. Sizin bilginiz var mı?

Birde etlik lokman hekim hastanesi Meltem Antalyalı. Bu iki doktorun hastası olan var mı aranızda. Fiyatları nedir acaba ?

Can'ım Ankara'da Reyyan Özcan Temizkan var. Şiddetle tafsiye ederim. Oda koruda doğum yaptırıyor. 4 bin lira doğum ücreti. Suda doğum hipnozla doğum gibi seçeneklerinde var sanırım

Meltem Antalyalı fiyat olarak da uygun geldi bana 2400 istiyor muayene de 75 tl benim içime sindi gibi pazartesi için randevu aldım iki hafta sonrasına bakalım ne diyecek be önerecek

Daha doğrusu yeni doğan ünitesi var mı bu çok önemli Bi ayrıntı
Gidince soracağım ama varmış diye biliyorum öyle öğrendim. Ayın 14ünde gideceğim bakalım memnun kalırsam Doğuma girmesini isteyeceğim.

Gidince soracağım ama varmış diye biliyorum öyle öğrendim. Ayın 14ünde gideceğim bakalım memnun kalırsam Doğuma girmesini isteyeceğim.
Memnun kalırsan yaz Can'ım lütfen bende ankaradayım fiyatı uygunmul

Memnun kalırsan yaz Can'ım lütfen bende ankaradayım fiyatı uygunmul
Gideyim mutlaka yazıcam burdan canımm herkes çok memnun kalmış doktordan bir arkadaşım 3 kere bu doktora Doğum yaptırmış o derece iyiymiş. Umarım bende memnum kalırım. Fiyatları uygun ama tahlil başına ek ücret çıkıyor bakalım ilk muayenem ne kadara mal olacak

Meltem hanıma gittiniz mi acaba cevap verilmemiş arkadaşlar bende Meltem hanıma gitmeyi düşünüyorum bilgi almak istiyorum sizden

Back