U Umudayolculuk12345 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2016 662 252 30 Pazartesi 19:47 Konu Sahibi Umudayolculuk12345 #1 Of kızlar doktor kortizonlu igne yapalım diyo çok acıtıyor mu nasıl yaptıran varmi şişlik inmesi için çok korkuyorum
Of kızlar doktor kortizonlu igne yapalım diyo çok acıtıyor mu nasıl yaptıran varmi şişlik inmesi için çok korkuyorum
Kulubun1uyesi Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 824 346 Dün 17:35 Konu Sahibi Umudayolculuk12345 #2 Umudayolculuk12345 .!.: Of kızlar doktor kortizonlu igne yapalım diyo çok acıtıyor mu nasıl yaptıran varmi şişlik inmesi için çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Uyuşturucu krem suruyor bekliyorsun 5 6 kez iğne girer çıkar çok çok az acır asla şiddetli bir acı değil. İğne ucu biraz geniş ama bence
Umudayolculuk12345 .!.: Of kızlar doktor kortizonlu igne yapalım diyo çok acıtıyor mu nasıl yaptıran varmi şişlik inmesi için çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Uyuşturucu krem suruyor bekliyorsun 5 6 kez iğne girer çıkar çok çok az acır asla şiddetli bir acı değil. İğne ucu biraz geniş ama bence
U Umudayolculuk12345 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2016 662 252 30 Dün 22:13 Konu Sahibi Umudayolculuk12345 #3 Kulubun1uyesi .!.: Uyuşturucu krem suruyor bekliyorsun 5 6 kez iğne girer çıkar çok çok az acır asla şiddetli bir acı değil. İğne ucu biraz geniş ama bence Genişletmek için tıkla... Ay banada yapılacak bi youtube yorumunda burnuma yumruk yemiş gibi hissettim ben öyle acı hissetmedim falan yazmislardi korktum bi an
Kulubun1uyesi .!.: Uyuşturucu krem suruyor bekliyorsun 5 6 kez iğne girer çıkar çok çok az acır asla şiddetli bir acı değil. İğne ucu biraz geniş ama bence Genişletmek için tıkla... Ay banada yapılacak bi youtube yorumunda burnuma yumruk yemiş gibi hissettim ben öyle acı hissetmedim falan yazmislardi korktum bi an
papatya insan Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 1.071 850 31 Dün 22:15 Konu Sahibi Umudayolculuk12345 #4 Hormonlarınızı bozuyor vücutta tüylenme yapıyor özellikle çene bölgesinde bide kilo aldırıyor . Acısı geçer ama bunlar kalıyor
Hormonlarınızı bozuyor vücutta tüylenme yapıyor özellikle çene bölgesinde bide kilo aldırıyor . Acısı geçer ama bunlar kalıyor
Kulubun1uyesi Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 824 346 Bugün 00:21 Konu Sahibi Umudayolculuk12345 #5 papatya insan .!.: Hormonlarınızı bozuyor vücutta tüylenme yapıyor özellikle çene bölgesinde bide kilo aldırıyor . Acısı geçer ama bunlar kalıyor Genişletmek için tıkla... Katılıyorum acısı geçer yan etkilerini bende özelde yazayim
papatya insan .!.: Hormonlarınızı bozuyor vücutta tüylenme yapıyor özellikle çene bölgesinde bide kilo aldırıyor . Acısı geçer ama bunlar kalıyor Genişletmek için tıkla... Katılıyorum acısı geçer yan etkilerini bende özelde yazayim