Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aman kortizonlu ilaç kullanırken tuza dikkat edin arkadaşlar beyaz ekmek bile yasak kortizonlu ilaç kullanırken sıfır tuz tüketmelisiniz yoksa önünü alamadığınız bir şişmanlıkla karşı karşıya kalırsınız hem bu şişmanlık sonradan diyetle bile gitmiyor kalıcı oluyor aman dikkat derim ben doktorunuza sorun mutlaka nelerin tüketilmemesini
allah kolaylık versin hiç kolay değil tabi ağrılar çekilmez ama dedim ya çok çok önemli tuz meselesi en kötüsüde kalıcı kilolar oluyor bunlar sonradan ne yaparsan yap veremiyorsun iri yapılı olup çıkıyorsun geçmiş olsun
merhabalar,ben 12yaşından beri kortizon kullanıyorum.şuan 22yaşındayım,ve gayet zayıfım.dozunu yüksek içtiğim zamanlarda sadece yüzümde şişme oluyodu.şuan düşük 10mg içiyorum günde,ve inceciğimsüprizzzzz