Kortizon ignesi lutfen bakın

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
688
238
103
31
Kızlar kortizon ignesi olan var mi sinakort. Of bende sag tarafta burnun kıkırdak kayması var kortizon inceltir diyor acısı falan nasıl olann varmi lütfen bi akıl verin

Tesekkur ederim bana sinakort Yapacağız çok az yapacağız dedi doktor bir etkisi olmayacak kötü dedi sağ tarafında böyle kıkırdak şişmesi gibi küçük bi şişme var burun ucuna yakin yerde kortizon ignesi ne yapacaksa kikirdaga anlamadim

Bende de buna benzer sorun var. ödem olduğunu düşünmüştüm, demek kıkırdak. of bu çok kötü, umarım tekrar ameliyat gerektirmez. Yakında gideceğim doktoruma.

Bende de buna benzer sorun var. ödem olduğunu düşünmüştüm, demek kıkırdak. of bu çok kötü, umarım tekrar ameliyat gerektirmez. Yakında gideceğim doktoruma.
Arkadaşlar kötü haber veriyorum o şişme dediğiniz şeyler kıkırdağın bombelenmesi neden nasıl oluyor bilmiyorum bu yüzden revizyon oldum kaburgamdan kıkırdak alındı şuan 5. Günündeyim. Benim ilk ameliyatımdan ( kendi kıkırdağımdı) 2 ay sonra hissetmeye başladım ama anlamamıştım 3 sene dayanabildim bir taraf komple kapanıyor nefes alamıyorsunuz. Sigarada sebep olabilir diyorlar bu ameliyattan sonra sigarayı bıraktım içmeyi düşünmüyorum

Evet kıkırdakmış iğneden vazgeçtik muayeneden törpü yapacak lokal burnum çok güzel ama o sağ taraf çok kötü gözüme batıyor

Evet kıkırdakmış iğneden vazgeçtik muayeneden törpü yapacak lokal burnum çok güzel ama o sağ taraf çok kötü gözüme batıyor
Dışardan görünmüyor benim dediğim septum kıkırdağı sizin dışarda belli oluyor sanırım çünkü iç kıkırdak zayıfsa çökme yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…