(kortizon hapı) Kullanan varmı

Renesme2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
146
0
Kızlar Kortizon ne kadar zararlı kilo alındığında hemen şişi iniyomu yada diyet yapınca gidiyomu

Son düzenleme:
Merhaba,annem yaklaşık 4 aydır kortizon kullanıyor.Kilo yaptı,dr.ilacı bırakınca iner,çoğu boş onun belki biraz diyet,yürüyüş bir şey kalmaz dedi.Yalnız annem kortizonu kullanırken bütün yemekleri tuzsuz yaptık ve şekerli şeyler yemedi.Zaten çok iştahı yoktur ama yine de kilo yaptı.Bunu dikkate alın,bazı dr.lar uyarmayabiliyor.Tuzlu tatlı yememeye özen gösterin.Bir de annemin yüz bölgesinde tüylenme yaptı :KK43: Ben de bunu araştırıyorum ilacı bıraktıktan sonra dökülür mü diye.Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim ben de.İlacı bugün itibariyle bıraktı,kilo verme konusunda ben gelişmeleri yazar,paylaşırım sizinle.Geçmiş olsun.

benim de kuzenim uzun süre kortizon kullanmıştı. kilo aldırmaktan ziyade vücudu şişiriyor ödem gibi. ilaç aldığın süre boyunca asla ama asla tuzlu yememelisin ve bol su içmelisin canım. eğer tuzlu bir şeyler yersen vücut ödem yapıyor.

Canım,annem kortizonu bir hafta önce bıraktı.Yüzünden hemen farkedildi hemen gidiyor yani ilacın yaptığı şişlik.Çok endişe etme yalnız tuzsuz ve şekersiz yemeye dikkat et.Geçmiş olsun...

X