- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
-
- Konu Sahibi Orkide_sever
Mutlaka al kullan canim dogumdan sonra ne kadar takarsan o kadar iyi zayiflayip sekil alirsinHeveslendim dogurunca korse alayim bende
Veriliyo canim merak etme hamilelikte biraz dikkat etmeye calis yediklerine. Ben ikiz diye yedim de yedim ama pisman degilimMaşallah canmben daha hamile olmadan almıştım kilo bakalım sonum nolacak
Valla her yerden gitti hamile kalmadan önceki kıyafetlerinin içine şak diye oluyorm karnım dümdüz geçen ebe sen doğum yaptığına eminmisin diyor tabi süt alerjisi var bebeğimin onun diyeti yaptı birazda abur cubur yok protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum bunların da etkisi oldu.Bacim ciddi misin ya bana umut ışıgı oldun suanPeki bolgeselmi gitti kilon yoksa her yersen mi verdin
55 idim 64 olmuştum hamile olduğumda 62 olmuşum 2 kilo vermistim en sonSen fazla kilo almazsin Adel yemiyosun ki bisey ben ne sorsam kilo veriyosun kiz
Hamilelikte henüz kilo almadımVeriliyo canim merak etme hamilelikte biraz dikkat etmeye calis yediklerine. Ben ikiz diye yedim de yedim ama pisman degilim
Takabilirsin canim bence. Ilk basta carsafla sarin biraz skin. Ertesi gun biraz daha skin derken kademe kademe ilerleyin. Biz 5.gun carsafla sardik karnim kocaman kalmisti. Ertesi gun m beden abdominal korse taktim 1 haftaya varmadi korse inanilmaz bol geldi. 1 tane bebe battaniyesi 1 tane havlu katlayip karnima koyup korseyi ustune oyle taktim bi sure. hatta ustune pacali korse giydim. Benimde annem ilk 10 gun yanimdaydi sonra gitti ikizlerime yalniz baktim ama 40 gun temmuz agustos sicaginda dayandim. Ne kadar dayanirsan o kadar iyi sonuc alirsin canim. Ben bu korsemi anca bugun yolladim yalnis gondermisler. yerine celik balenliyi siparis ettim. Tayt yerine de askili pacali korse istedim. Insallah hemen gelir devam ederimMerhaba 6 ün önce spnal sezeryan ile kızım geldi . doktorum dogumdan bır hafta sonra korse kullanmaya baslayabilirsın dedı ancak suan survıvor gıbı süt ver gaz warsa bak arada bir uyu kalk tekrar et seklınde yanımda annem olmasına ragmen zor işler gercekten herkese kolay gelsin. Dikiş yerim arada yanıyor uzerınde hafıf bir ödem war sanırım korse için erken olabilir sizin tecrubelerınız nasıl ? bu çok meşakatli dönemde korse gercekten kullanılabiliyor mu zaten şartlar çetinöte yandan 58,5 hamile kaldıgım zamanki kilomdu 73,5 ile dogum yaptım şuan 67,7 haliyle karnım bomboş göbek deliğimin çukuru oldukca geniş can sıkıcı. İç çamasırı olarak toparlayıcı ve pamuklu marka biliyor musunuz , toparlayıcı tayt markası da arıyorum.