Korpus Hemorajik Kist

Lotuslilium

Yıldızlar da kayar…
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
414
184
29
Selam kızlar,
Geçen hafta Cumartesi doktora gitmiştim yumurtlama olmuş ama korpus hemorajik kist olmuş. Doktor zararsız olduğunu söyledi ama o bölgede şu an bir dolgunluk var, sanki yumurtluyor gibi yani yine. Dün de ilişki oldu, akabinde bugün yine uzayan akıntılar oldu. (Yoğun değil ama az)
Bu kist ile ilgili olabilr mi?
Reglime 2 gün kaldı. Çok anlamadım.

Selam canım, sanırım dediğin şey yumurta büyüyüp çatlamayınca oluşan kist. Benim de geçen ay 3 yumurtam büyüdü ama çatlamayıp kistleşti, 2 tanesi adetle atılmış 1 tanesi kaldığı için bu ay doğum kontrol hapına başlattı doktorum, sonraki adette tamamen temizlenip temizlenmediğini kontrol edecek. Aynı dolgunluk hissi bende de var, ilişki esnasında da hafif kanama lekelenme oluyor, doktorum normal kistten olabilir dedi 🙏🏼

Selam canım, sanırım dediğin şey yumurta büyüyüp çatlamayınca oluşan kist. Benim de geçen ay 3 yumurtam büyüdü ama çatlamayıp kistleşti, 2 tanesi adetle atılmış 1 tanesi kaldığı için bu ay doğum kontrol hapına başlattı doktorum, sonraki adette tamamen temizlenip temizlenmediğini kontrol edecek. Aynı dolgunluk hissi bende de var, ilişki esnasında da hafif kanama lekelenme oluyor, doktorum normal kistten olabilir dedi 🙏🏼
Merahaba, benimki çatlamış, dış kabuk olan folikül kistleşmiş🥲
Bu döngümde de atmadım sanırım çünkü geçen hafta gittiğim doktor orada yumurtlama olmuş dedi.
Adetim biter bitmez yumurtlama olmadıysa odur bence. Zaten hala ağrım var🙈

X