sagopammmm ♥ سميل ♥ Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 6.843 421 113 9 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sagopammmm #1 kızlarrr çok sevdiğim bir arkadaşım koroner bypass olcak yakınlarınızda bu ameliyatı olan varmıdır riskler nelerdir??
kızlarrr çok sevdiğim bir arkadaşım koroner bypass olcak yakınlarınızda bu ameliyatı olan varmıdır riskler nelerdir??
axsxina Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 1.133 18 116 Ankara 5 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sagopammmm #2 benim de yakın bir akrabam oldu, bir 2 hafta oldu, ameliyat sonrası ile ilgili soracaklarım var, deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim. canım ameliyat oldu mu arkadaşın? olmadıysa bilgi verebilirim...
benim de yakın bir akrabam oldu, bir 2 hafta oldu, ameliyat sonrası ile ilgili soracaklarım var, deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim. canım ameliyat oldu mu arkadaşın? olmadıysa bilgi verebilirim...
sagopammmm ♥ سميل ♥ Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 6.843 421 113 13 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sagopammmm #3 aşina .!.: benim de yakın bir akrabam oldu, bir 2 hafta oldu, ameliyat sonrası ile ilgili soracaklarım var, deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim. canım ameliyat oldu mu arkadaşın? olmadıysa bilgi verebilirim... Genişletmek için tıkla... hayır canım ben engel oldum ama olacak er geç bilgi verirsen çok sevinirm cnım
aşina .!.: benim de yakın bir akrabam oldu, bir 2 hafta oldu, ameliyat sonrası ile ilgili soracaklarım var, deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim. canım ameliyat oldu mu arkadaşın? olmadıysa bilgi verebilirim... Genişletmek için tıkla... hayır canım ben engel oldum ama olacak er geç bilgi verirsen çok sevinirm cnım