• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koronaya karşı bağışıklığınızı güçlendirmek için...!

tugbabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
16
10
3
35
Koronaortaya çıktığından beri akademisyen de olmamın etkisi ile sürekli makale okuyorum ve korona için bizlerin alması gereren vitaminlerin herkesin bilmesi gerek, daha duyarlı olmalıyız ve kendimizi çok çok daha iyi bakmalıyız arkadaşlar. Öncelikle DVİT DVİT DVİT mutlaka amam mutlaka d vitamini almalıyız. Sonrasında CVİT ve demir almalıyız. bunlar kadar önemli olan melatonin çok önemli bağışıklığımızı kuvvetlendirmek için elzem... Ben rutin kullanıma başladımve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sorusu olan yazabilir. Bir sağlıkçı olarak yardımcı olmaya çalışırım.
Sağlıkla kalın

Koronaortaya çıktığından beri akademisyen de olmamın etkisi ile sürekli makale okuyorum ve korona için bizlerin alması gereren vitaminlerin herkesin bilmesi gerek, daha duyarlı olmalıyız ve kendimizi çok çok daha iyi bakmalıyız arkadaşlar. Öncelikle DVİT DVİT DVİT mutlaka amam mutlaka d vitamini almalıyız. Sonrasında CVİT ve demir almalıyız. bunlar kadar önemli olan melatonin çok önemli bağışıklığımızı kuvvetlendirmek için elzem... Ben rutin kullanıma başladımve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sorusu olan yazabilir. Bir sağlıkçı olarak yardımcı olmaya çalışırım.
Sağlıkla kalın
Merhaba, sağlıkçı iseniz bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. Ben covidden dolayı bağışıklığımı güçlendirmek için şu ürünleri kullanıyorum, Vitabiotics'ten Immunace, C vitamini ve D vitamini. Siz de önerir misiniz bu markayı aşağıya link bırakıyorum.
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back