• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORONAVİRÜS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Happyy mom

Kün Fe Yekün
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
56
29
3
Eğer corona virüsten yırtabilirsek.. Yakın zamanda bizi bekleyen çekirge istilası ve sonrasında kıtlık etabı var.. bu etabı geçenler için 29 martta dünyaya göktașı düșme ihtimali var.. Hayatta kalanlar beklenen kasırgadan sağ çıkabilirse 2021’e girmeye hak kazanacak..!?

valla ben bunlardan değil de akıl sağlığımı korumak için tüm olumsuz haberlerden kaçıyorum, bir süre sosyal medya vs. socialdistancing i negatif haberlere uygulayarak işin mizah boyutunu seçeceğim.
aksi halde 2 gıdım aklımı kaybetmem olası. olur da yaşarsak lazım olacak zira..

valla ben bunlardan değil de akıl sağlığımı korumak için tüm olumsuz haberlerden kaçıyorum, bir süre sosyal medya vs. socialdistancing i negatif haberlere uygulayarak işin mizah boyutunu seçeceğim.
aksi halde 2 gıdım aklımı kaybetmem olası. olur da yaşarsak lazım olacak zira..
Akıllı olup dünyanın kahrını cek~cegine deli ol dunya senin kahrini ceksin ben oyle yapiyprum :)))

Hersey yaratan yasatan Rabbim bunuda verdiyse bunuda yasitiyorsa kullarina bir bildigi vardir imtihan dunyasindayiz Rabbim bu imtihanlarimizi layigiyla vermeyi nasip etsin.En kisa zamanda hastalarimiza sifa versin asi dunyaya ulassin virus ortadan kalksin ama lutfen bizlerde ustumuze duseni yapalim.#EVDEKAL

Konu basligi secerken gebeligr hazirlik secmissiniz bende bu yuzden girip baktim ortalikta gezen bir yaziyi paylasmissiniz caps yazisi gibi
Evet bu yaziyi paylasmak istedimde konus basligi vs pek bilmiyorum neyse siliyim once bir siteyi inceliyim ondan sonra konu aciyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X