• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.435
1.786
133
Hanımlar selam,

Babam pozitif çıktı. 47 yaşında şeker hastası umarım kolay atlatır, ama ben daha çok annem ve kardeşlerim için endişeliyim çünkü astım ve bronşit var onlarda da. Gelelim soruna evimiz ufacık, banyo tuvalet ortak. Babam karantinaya girince hepimiz evdeyiz. Napıcaz ya, evi ufak olanlar nasıl korundu aynı evde yaşıyoruz ya bulamama ihtimali yok gibi

Bizde de ben pozitifim. Odamdan asla cikmadim. Ciksam 2 maskeyle ciktim. Wc banyo mecbur ortakti. Her girisimde camasir suyu karisimiyla yikiyorum. Hatta koku alma duyum gittigi icin cok sıkmışım boguluyordum. Babam da pozitif ama o baska yerde.sukur hafif atlatiyor. Annem negatif. Eger ki babam evde olsaydi kesin anneme de bulastirirdi. Yuzde bin besyuz ihtimalle. Dikkat etmedi etmiyor. Ben de cildirirdim muhtemelen yine. Neyse ki oyle bir durum olmadi. Insallah anneme de bulastirmadan ben de atlatirim diye bekliyorum iste. Baska yapacak bir sey yok

Bizde belirti yoktu . Odaları ayırmadık .

Hanımlar selam,

Babam pozitif çıktı. 47 yaşında şeker hastası umarım kolay atlatır, ama ben daha çok annem ve kardeşlerim için endişeliyim çünkü astım ve bronşit var onlarda da. Gelelim soruna evimiz ufacık, banyo tuvalet ortak. Babam karantinaya girince hepimiz evdeyiz. Napıcaz ya, evi ufak olanlar nasıl korundu aynı evde yaşıyoruz ya bulamama ihtimali yok gibi
Çok geçmiş olsun öncelikle.Benimde annem şeker ve tansiyon hastasiydi biraz ağirdi ama atlattı hamd olsun çok güçlü durmaniz gereken bir süreç moralleri iyi tutun

Allah'ım acil şifalar versin inşallah.

Bizde de ben pozitifim. Odamdan asla cikmadim. Ciksam 2 maskeyle ciktim. Wc banyo mecbur ortakti. Her girisimde camasir suyu karisimiyla yikiyorum. Hatta koku alma duyum gittigi icin cok sıkmışım boguluyordum. Babam da pozitif ama o baska yerde.sukur hafif atlatiyor. Annem negatif. Eger ki babam evde olsaydi kesin anneme de bulastirirdi. Yuzde bin besyuz ihtimalle. Dikkat etmedi etmiyor. Ben de cildirirdim muhtemelen yine. Neyse ki oyle bir durum olmadi. Insallah anneme de bulastirmadan ben de atlatirim diye bekliyorum iste. Baska yapacak bir sey yok
Nasıl geciyor sizinki ıyı mısınız

47 yas cok genc bir yas , merak etmeyin atlatir
Siz bagisikliginizi guclendirin , bu hastaligi atlatmanın tek yolu guclu bagisiklik
Gecmis olsun

Damlacık yoluyla bulaşıyor , ağız ve burun kısmını kapayacak şekilde bu yerleri kullandıkları takdirde bulaşması zor . Ayrıca dokunulan alanları sık sık dezenfekte ederseniz virüslü alan kalmaz . Geçmiş olsun

Ayrı odalarda takılın, iyi beslenip iyi uyuyun. Biz de atlattık 2 ay önce. Evde koah hastası annem vardı bulaşmadı ona çok şükür. Aynı evde bulaşmayabiliyor , tabi dikkat etmelisiniz. Geçsin inşallah en hafif şekilde..

Back