- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
-
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Ya ben makarna pek seven biri değilim yılda iki kere falan pişer kendim için yapmam da zıttına hiç yemeyeceği yemekleri yapayım diyorumYapmayın.
Makarna yap yanına da iki patates kızart.
Isteyen yesin istemeyen ac kalsın
İçimden söylüyorum ama dışarı vurmak üzereyimBen böyle durumlarda kendi eşime zıkkım ye diyorum , içimden diyorum tabiki . İnsan rahatlıyo valla öyle diyince sen de diyebilirsin .
Kesinlikle yakındır ya allah affetsin bazen keşke işe gitseee diğerleri gibi diyorum ama sonra üzülüyorum ne güzel evde işte adam içim rahat diyorum kafamda deli durumlarİnanki bu korona devam ederse çoğu kadın kocasını kapıya koyacak
Yok canım sormam genelde ben bir gün öncesinden ne yapacağıma karar veririm ama arada bir sorarım ki zaten ne isteyeceğini bildiğimden ona sormadan onları da yaparımEşine sorma esininde sana şunu yap bunu yap demesine izin verme.yemek yemektir sen istediğini yap.yemezsede yemesin azıcık zikkkimin koku varsa dolapta onu yesin.yemek seçen insanlardan nefret ediyorum,bence kocan aç değil .aç olan insan soğan ekmeği bile seve seve yer.birak biraz aç kalsın haspam
Evet yaa buldukça bunuyorlar çok haklısınız. Ya işe giderken ne bulda yiyordu şimdi canı sıkıldıkça yemeklere laf söylüyor sinirim bozuluyor artık mutfağa giresim kalmadıBunun sebebi adamları yemeklere bogmamız güzel yapıp yapıp önlerine koyuyoruz benim yaptıgım şey her zaman güzel şeyler yapmak için ugraşmuyorum mesala 3 gün kötü makarna ne biliyim sadece bulgur pilavı 4. gün güzel kebab ne bileyim köfteler vs vs yapınca kıymetli oluyor tabagını silip süpürüyor kıymetli oluyor önceden çok tatlı yapardım ilk yaptıgımd ahoşuna giderdi somraları yok olmamış yok şöyle yok böyle yapmayı kestim o istemeden yapmıyorum ki bulup bunmasın huydan bunlar hep olur takmayın kafanıza siz yapın yiyen yesin yemeyende aç kalsın
Bende öyle düşünüyorum artık çünkü sıkıldımKendi sevdiğiniz yemekleri sevdiğiniz şekilde yapın, yerse yer yemezse kendi yapsın. Bütün gün evde can sıkıntısına size sarmış, oyalansın azıcık.
Aynen aynen bugunde aynısını yaparsa söyleyeceğim herkes kendi yemeğini yapsın ben yaptığını yemem çok baharatlı yapıyorBeğenmiyorsan kalk kendin yap sende ye bende yiyeyim de yorumlama değmez enazindan de
Aman boşvetin bunun sebebi kendi isteklerimizden çok yok şu begencek mi bu begencek begenmezse begenmesin brnim eşim sebze yemez bir yemekten tiksinirse bir daha yemez hiç umrumda degil valla canı sıkkın olursa begenmez yersen yersin kardeşim yemesende köpeklerimiz var onlar afiyetle yerler diyorum ya tabi yaptıgımı begenincede mutlu oluyorum ama begenmeyincede zıkkım ye vs demem haklısın size layık degil majestelerim diyorum adam da şok oluyor kötü olsada pek yorum yapmamaya alıştıEvet yaa buldukça bunuyorlar çok haklısınız. Ya işe giderken ne bulda yiyordu şimdi canı sıkıldıkça yemeklere laf söylüyor sinirim bozuluyor artık mutfağa giresim kalmadı
Çok şımartmışsın canım hazır çorba markarnayla geçiştir belki kıymet bilir bide bakıyorsun sana bu çorba mükemmel olmuş diyormuşAynen aynen bugunde aynısını yaparsa söyleyeceğim herkes kendi yemeğini yapsın ben yaptığını yemem çok baharatlı yapıyor