Korona yüzünden çenesi düştü iyice

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.721
Merhabalar kızlar korona yüzünden genel olarak herkesin sinirleri gergin benimde artık gerilmeye başladı.
Eşim 2 aydır evde. Market haricinde çıkmıyoruz evden. Sorun şu artık yaptığım her yemeğe bi kulp takar oldu. Yani emek veriyorum bişeyler yapıyorum. Burada markete sınırlı sayıda sebze gelir yani patlıcan kabak harici sebze gelmez yemeklik. Pazar da haftasonu olduğu için açılmıyor. Haliyle sürekli kuru bakliyat sarma dolma veya et yemekleri yemek durumunda kalıyoruz. Ben tabi değiştirerek peşpeşe denk getirmemeye çalışıyorum. Malum Ramazan dolayısı ile de ekstra özen gösteriyorum. Ama eşim sürekli önceden beğendiği şunu şöyle yap dediği şeyleri bildiği için bende yemekleri onun sevdiği şekilde yapıyorum ama şimdi onlara da bir kulp buluyor. Ve yememeye başladı. Aşırı derecede yemek çöp oluyor. Bende üzülüyorum yani kıyamıyorum hayvanlara götürüyorum kıymalı etli olan şeyleri. Kahvaltılıklar sahurda geliyo gidiyo yemiyor. Bende sürekli sofraya aynı şey gelince yemem ama daha peynire çatal atılmamış duruyo çöpe de atmak istemiyorum börekle değerlendiriyorum ama reçeller filan hep çöp. Ben ne yapacağımı şaşırdım ve sinirlenmeye başlıyorum artık. En basiti dün akşam yaptığım kuru fasulyeye domates konserve katarım daha yoğun olması için biz öyle seviyoruz yani kendi söylemişti zaten böyle yap diye. Akşam dedi ki bi daha koyma. Yahu sen dedin bana bende öyle yapıyorum diyince ben demedim diyor. Sürekli böyle herşeye sunu katma bunu yapma diyor en son cinnet geçirmek üzereyim.

Eşine sorma esininde sana şunu yap bunu yap demesine izin verme.yemek yemektir sen istediğini yap.yemezsede yemesin azıcık zikkkimin koku varsa dolapta onu yesin.yemek seçen insanlardan nefret ediyorum,bence kocan aç değil .aç olan insan soğan ekmeği bile seve seve yer.birak biraz aç kalsın haspam

Bunun sebebi adamları yemeklere bogmamız güzel yapıp yapıp önlerine koyuyoruz benim yaptıgım şey her zaman güzel şeyler yapmak için ugraşmuyorum mesala 3 gün kötü makarna ne biliyim sadece bulgur pilavı 4. gün güzel kebab ne bileyim köfteler vs vs yapınca tabagını silip süpürüyor kıymetli oluyor önceden çok tatlı yapardım ilk yaptıgımd ahoşuna giderdi somraları yok olmamış yok şöyle yok böyle yapmayı kestim o istemeden yapmıyorum ki bulup bunmasın huydan bunlar hep olur takmayın kafanıza siz yapın yiyen yesin yemeyende aç kalsın

Eşine sorma esininde sana şunu yap bunu yap demesine izin verme.yemek yemektir sen istediğini yap.yemezsede yemesin azıcık zikkkimin koku varsa dolapta onu yesin.yemek seçen insanlardan nefret ediyorum,bence kocan aç değil .aç olan insan soğan ekmeği bile seve seve yer.birak biraz aç kalsın haspam
Yok canım sormam genelde ben bir gün öncesinden ne yapacağıma karar veririm ama arada bir sorarım ki zaten ne isteyeceğini bildiğimden ona sormadan onları da yaparım

Bunun sebebi adamları yemeklere bogmamız güzel yapıp yapıp önlerine koyuyoruz benim yaptıgım şey her zaman güzel şeyler yapmak için ugraşmuyorum mesala 3 gün kötü makarna ne biliyim sadece bulgur pilavı 4. gün güzel kebab ne bileyim köfteler vs vs yapınca kıymetli oluyor tabagını silip süpürüyor kıymetli oluyor önceden çok tatlı yapardım ilk yaptıgımd ahoşuna giderdi somraları yok olmamış yok şöyle yok böyle yapmayı kestim o istemeden yapmıyorum ki bulup bunmasın huydan bunlar hep olur takmayın kafanıza siz yapın yiyen yesin yemeyende aç kalsın
Evet yaa buldukça bunuyorlar çok haklısınız. Ya işe giderken ne bulda yiyordu şimdi canı sıkıldıkça yemeklere laf söylüyor sinirim bozuluyor artık mutfağa giresim kalmadı

Evet yaa buldukça bunuyorlar çok haklısınız. Ya işe giderken ne bulda yiyordu şimdi canı sıkıldıkça yemeklere laf söylüyor sinirim bozuluyor artık mutfağa giresim kalmadı
Aman boşvetin bunun sebebi kendi isteklerimizden çok yok şu begencek mi bu begencek begenmezse begenmesin brnim eşim sebze yemez bir yemekten tiksinirse bir daha yemez hiç umrumda degil valla canı sıkkın olursa begenmez yersen yersin kardeşim yemesende köpeklerimiz var onlar afiyetle yerler diyorum ya tabi yaptıgımı begenincede mutlu oluyorum ama begenmeyincede zıkkım ye vs demem haklısın size layık degil majestelerim diyorum adam da şok oluyor kötü olsada pek yorum yapmamaya alıştı 😎

Aynen aynen bugunde aynısını yaparsa söyleyeceğim herkes kendi yemeğini yapsın ben yaptığını yemem çok baharatlı yapıyor
Çok şımartmışsın canım hazır çorba markarnayla geçiştir belki kıymet bilir bide bakıyorsun sana bu çorba mükemmel olmuş diyormuş 😂

X