- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Anlattiklariniz evet panik atak belirtisi ama kalple de ilgili sorun olabilir. 184u arasaniz bile yetersiz bulgular saglikocagina yonlendirirler.Kızlar Merhaba,
Ankara' da yaşıyorum. İki haftadır geçmeyen baş ağrım var. Migrenim var benim, onla bağdaştırıyordum sürekli ama. Dün akşam duş alırken nefesimin yetmediğini hissettim. Duştan çıktım, su içtim yatağa uzandım ama koşmuş gibi nefes alıyordum. Uzandıkça rahatladım. Sabah daha iyiydim ama şimdi yine baş ağrım çok şiddetlendi. Bugün tam 8. gün hala baş ağrım var. İlaç içince kesilsede tekrarlıyor.
Mide bulantım var ama bulantıyı normalde migrenim de yapıyor. Emin olamıyorum. Birde yine bikaç gündür boğazımda bişey var gibi geliyor.
Kalp atışlarım hızlanıp nefes kesilmem oluyor sanki. Üşüme geliyor ateşim yok ama buzun içinde gibi üşüyorum.
Panik atağım yok bildiğim kadarıyla.
Kendimi sorgular oldum sürekli 2 gündür.
Test yaptırmaya gitsem ateş ve öksürük olmadan yapıyorlar mı?
Bilen var mı acaba yardımcı olabilir misiniz?
Geçmiş olsun ben evdeyim ama eşim işe gidip geliyor, eğer bir durum varsa kimseye bulaşsın istemem tedirgin oldum açıkçasıGecmis olsun, yaptırsaniz bile bu bulgularla atlatiyorsaniz eğer, ki bunlar hafif coronaysaniz ne olacak, değilseniz ne olacak.
Bende çok uzun süredir ara ara öksürüyorum, bazen konuşurken tikaniyorum, ayrıca gözüm ağrıyor vs.
Hep aa coronayim belki de atlatıyorumdur böyle dedim kendi kendime.
Belki de sadece soğuk alıyorum..
sağlık bakanlığının korone testini yaptım düşük ihtimal diyor evet. Teşekkür ederim cevap içinAnlattiklariniz evet panik atak belirtisi ama kalple de ilgili sorun olabilir. 184u arasaniz bile yetersiz bulgular saglikocagina yonlendirirler.
evet ama uzun zamandır bu sürecin içerisindeyim. son dönemde ekstra şeyler de oldu tabi ama siz de mi panik atağa benzettiniz?Gecmis olsun. Son donemde bir uzuntu yasadiniz mi? Kafaniza taktiginiz bir sey var mi?
evet ama uzun zamandır bu sürecin içerisindeyim. son dönemde ekstra şeyler de oldu tabi ama siz de mi panik atağa benzettiniz?
Bir an önce sizde düzelirsiniz bende umarım.. Size de geçmiş olsun teşekkür edeirm yorum içinHayir panik ataga benzetmedim. Ayni seyleri birebir yasiyorum, cunku zor bir donemden geciyorum. Az uyuyorum, az yemek yiyiyorum. Uykusuzluga bagli usume oluyor. Ben nedenlerimi bildigim icin endiselenecek bir durumum yok. Zamanla normale donecegim. Sizin de saglam nedenleriniz varsa vurus diye endise etmeyin.
İş hayatı devam ediyorsa haklısınız.Geçmiş olsun ben evdeyim ama eşim işe gidip geliyor, eğer bir durum varsa kimseye bulaşsın istemem tedirgin oldum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?