• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona Virüs Testi Yaptırmak

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.810
548
31
Kızlar Merhaba,

Ankara' da yaşıyorum. İki haftadır geçmeyen baş ağrım var. Migrenim var benim, onla bağdaştırıyordum sürekli ama. Dün akşam duş alırken nefesimin yetmediğini hissettim. Duştan çıktım, su içtim yatağa uzandım ama koşmuş gibi nefes alıyordum. Uzandıkça rahatladım. Sabah daha iyiydim ama şimdi yine baş ağrım çok şiddetlendi. Bugün tam 8. gün hala baş ağrım var. İlaç içince kesilsede tekrarlıyor.
Mide bulantım var ama bulantıyı normalde migrenim de yapıyor. Emin olamıyorum. Birde yine bikaç gündür boğazımda bişey var gibi geliyor.
Kalp atışlarım hızlanıp nefes kesilmem oluyor sanki. Üşüme geliyor ateşim yok ama buzun içinde gibi üşüyorum.
Panik atağım yok bildiğim kadarıyla.
Kendimi sorgular oldum sürekli 2 gündür.

Test yaptırmaya gitsem ateş ve öksürük olmadan yapıyorlar mı?

Bilen var mı acaba yardımcı olabilir misiniz?

GÜNCELLEME:
aklıma şimgi geldi geçen hafta çenemin ve sağ yanağımın uyuştuğunu hissedip uyandım bi süre uyuşukluk hissi devam etti. ve size bi görüntü ekledim. tırnaklarım böyle morarıyor üşümekten o kadar üşüyorum ki bu az morarmış hali..

Eklentiler

• 20200507_152828.jpg
    20200507_152828.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Gecmis olsun, yaptırsaniz bile bu bulgularla atlatiyorsaniz eğer, ki bunlar hafif coronaysaniz ne olacak, değilseniz ne olacak.

Bende çok uzun süredir ara ara öksürüyorum, bazen konuşurken tikaniyorum, ayrıca gözüm ağrıyor vs.
Hep aa coronayim belki de atlatıyorumdur böyle dedim kendi kendime.
Belki de sadece soğuk alıyorum..

Kızlar Merhaba,

Ankara' da yaşıyorum. İki haftadır geçmeyen baş ağrım var. Migrenim var benim, onla bağdaştırıyordum sürekli ama. Dün akşam duş alırken nefesimin yetmediğini hissettim. Duştan çıktım, su içtim yatağa uzandım ama koşmuş gibi nefes alıyordum. Uzandıkça rahatladım. Sabah daha iyiydim ama şimdi yine baş ağrım çok şiddetlendi. Bugün tam 8. gün hala baş ağrım var. İlaç içince kesilsede tekrarlıyor.
Mide bulantım var ama bulantıyı normalde migrenim de yapıyor. Emin olamıyorum. Birde yine bikaç gündür boğazımda bişey var gibi geliyor.
Kalp atışlarım hızlanıp nefes kesilmem oluyor sanki. Üşüme geliyor ateşim yok ama buzun içinde gibi üşüyorum.
Panik atağım yok bildiğim kadarıyla.
Kendimi sorgular oldum sürekli 2 gündür.

Test yaptırmaya gitsem ateş ve öksürük olmadan yapıyorlar mı?

Bilen var mı acaba yardımcı olabilir misiniz?
Anlattiklariniz evet panik atak belirtisi ama kalple de ilgili sorun olabilir. 184u arasaniz bile yetersiz bulgular saglikocagina yonlendirirler.

Gecmis olsun, yaptırsaniz bile bu bulgularla atlatiyorsaniz eğer, ki bunlar hafif coronaysaniz ne olacak, değilseniz ne olacak.

Bende çok uzun süredir ara ara öksürüyorum, bazen konuşurken tikaniyorum, ayrıca gözüm ağrıyor vs.
Hep aa coronayim belki de atlatıyorumdur böyle dedim kendi kendime.
Belki de sadece soğuk alıyorum..
Geçmiş olsun ben evdeyim ama eşim işe gidip geliyor, eğer bir durum varsa kimseye bulaşsın istemem tedirgin oldum açıkçası

Gecmis olsun. Son donemde bir uzuntu yasadiniz mi? Kafaniza taktiginiz bir sey var mi?

evet ama uzun zamandır bu sürecin içerisindeyim. son dönemde ekstra şeyler de oldu tabi ama siz de mi panik atağa benzettiniz?

Hayir panik ataga benzetmedim. Ayni seyleri birebir yasiyorum, cunku zor bir donemden geciyorum. Az uyuyorum, az yemek yiyiyorum. Uykusuzluga bagli usume oluyor. Ben nedenlerimi bildigim icin endiselenecek bir durumum yok. Zamanla normale donecegim. Sizin de saglam nedenleriniz varsa vurus diye endise etmeyin.

Hayir panik ataga benzetmedim. Ayni seyleri birebir yasiyorum, cunku zor bir donemden geciyorum. Az uyuyorum, az yemek yiyiyorum. Uykusuzluga bagli usume oluyor. Ben nedenlerimi bildigim icin endiselenecek bir durumum yok. Zamanla normale donecegim. Sizin de saglam nedenleriniz varsa vurus diye endise etmeyin.
Bir an önce sizde düzelirsiniz bende umarım.. Size de geçmiş olsun teşekkür edeirm yorum için

Corona değil de başka bir rahatsızlığınız var gibi acile gidip tırnaklarınızı gösterseniz önemli bir şeyse sizi yönlendirirler

Psikolojik olabilir.
Oruçsanuz baş ağrısı sebebi olabilir, migren atakları maalesef en çok ramazan da geliyor.
Alerjik bir bünyeniz varsa evi havalandırsanız bile polenler, kavak tüyleri ciğer tıkayabiliyor.

Kansızlık, demir/ferritin eksikliği var bende, dönem dönem serum alıyorum. Düşüş olduğunda sıcak odada bile aniden üşürüm, el ayak tırnaklarım mosmor olur, titrerim vs..

Belki sizde de kansızlık, demir eksikliği vs olmuştur. Yakın zamanda kan tahlili yaptırdınız mı?

Çarpıntı ve nefes kesilmesi de yapıyor bu ara..

Sadece bu konu için yani korona virüsü için anksiyete geliştirmiş olabilirsiniz :)
Anksiyete adamı üşuturde atesini de cikarir nefesini de keser. Kendimden biliyorum. Süpeleriniz icin korona hattini arayin korona testi icin kendiniz bi hastaneye gitmek riske sokabilir baska insanları. Risk gördüklerini kendileride gelip götürüyor zaten

Back