- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Annenler sizinle en son temas 30 kasımda olduğuna göre.Süreleri 30 kasımdan itibaren 14 gün sonra biter.Geçmiş olsun, inşallah size de onlara da bulaşmamıştırKızlar günaydın
En son annemlerle 30 kasim pazartesi günü görüştük ve eşimin iş arkadaşının korona olduğunu 3 aralık perşembe günü olduğunu öğrendik, annemlerin riskli süreci haftaya bugün bitiyor değil mi? Bizden sonra herhangi bir dışarı çıkma vs olmadı. 14 günlük süre geçtikten sonra hasta olmadığımızı soyleyebiliriz diye biliyorum. Çünkü temas olan zamanı bildiğimiz için 14 gunluk karantinanın ne zaman bittiği belli. Sizin de fikrinizi almak istedim.
Teşekkürler.
18 gün olduğunu ilk kez duydumEğer bulastiysa 4 ve 7 gün içinde belirtiler başlar.
Pozitif olan kişiler negatif testini 18.gunde aldılar etrafımda yakalananlar. 14.gun yine pozitif çıktılar.
Çok teşekkürlerAnnenler sizinle en son temas 30 kasımda olduğuna göre.Süreleri 30 kasımdan itibaren 14 gün sonra biter.Geçmiş olsun, inşallah size de onlara da bulaşmamıştır
O şöyle 14 gün içinde belirti verirlerse iyileşme süreci uzayabiliyor. Bu saate kadar bir şey çıkmamış, yine kendilerini korusunlar dışarı çıkmasınlar ama iyi düşünün iyi olsun.18 gün olduğunu ilk kez duydum
Hiç kimsede belirti yok çok şükür sadece çok endiseleniyoruz.
Teşekkürler.
Çok teşekkürlerArkadaşım annesi kız kardeşi vs pozitif idi babası da test yaptırdı o negatif çıktı
Baba ayrı evde kaldı 14 günlük karantina bitti adam rahatsız hissetmiş gelin doktora götürün diye aramışlar karantinan bitmiş gelemeyiz demişler bunlar götürünce pozitif çıkmış
Sen dayanıklı imişsin kuluçkası uzun sürmüş atlatacakmış ama vücut direncin kırılmış bir yerde demişler
Kendilerine iyi baksınlar 14 gün sonrasında da çok temas etmesinler kimse ile
Ama onlar zaten temaslının temaslısı olduğu için muhtemelen bulaşmamış yoksa eşinizde çıkardı şimdiye, eşinize bulaşmadan onlara bulaşması olanaklı değil zaten
Geçmiş olsun
Evet duymuştumBu sabahki genelgeye göre artık temaslı kişilerin karantine süresi 10 gğn olarak güncellemiş.Sabah haberlerde okudum.Bundan sonra temaslılar 14 değil 10 gün karantina da olacak.
A cıddımı çokk sevındımmBu sabahki genelgeye göre artık temaslı kişilerin karantine süresi 10 gğn olarak güncellemiş.Sabah haberlerde okudum.Bundan sonra temaslılar 14 değil 10 gün karantina da olacak.
Çok geçmiş olsunEsımden dolayı temaslıyım 1 aralıkta başladık 14. De bitecek eşim covidli oda 30 Kasım belli oldu 10 gün karantınada kalacakmıs
Tesekkurler sizede. Bana bulasmadı ne hikmetse şükür ama test verdım negatif, temaslıydım karantınada kaldım bende. Esımdede ateş çıktı gece . Gitti test verdı. Pozıtıf çıktı öksürügü çok sanırım ciğerlere inmiş. Halsızlık, iştah sorunu hıc bısey yemiyor sadece sıvı alıyo, elde uyuşma .ama Annesı de pozıtıf çıktı şekeri var o daha hafif atlatıyo ablasıda pozıtıf onda hıc bırsey yok en ağır eşim oldu yanıÇok geçmiş olsun
Peki eşinizde ya da sizde nasıl belirtiler oluştu?
Inşallah en kısa sürede hepiniz atlatırsınız.Tese
Tesekkurler sizede. Bana bulasmadı ne hikmetse şükür ama test verdım negatif, temaslıydım karantınada kaldım bende. Esımdede ateş çıktı gece . Gitti test verdı. Pozıtıf çıktı öksürügü çok sanırım ciğerlere inmiş. Halsızlık, iştah sorunu hıc bısey yemiyor sadece sıvı alıyo, elde uyuşma .ama Annesı de pozıtıf çıktı şekeri var o daha hafif atlatıyo ablasıda pozıtıf onda hıc bırsey yok en ağır eşim oldu yanı
Amin inşallah dünyayı mahvetti. Umarım herkes sağlığına kavuşur bu kötü günler bıterInşallah en kısa sürede hepiniz atlatırsınız.
O kadar degisik bir virüs ki herkeste farkli belirtiler gösteriyor.
Bazen hic belirti vermezken bazen çok ağır geçirilebiliyor.
Viral miktar onemli diyorlar bu yüzden.
Az önce haber sitesinde okudum. Temaslılarda karantina 10 güne inmiş. Hastalarda da 1 haftaya.Kızlar günaydın
En son annemlerle 30 kasim pazartesi günü görüştük ve eşimin iş arkadaşının korona olduğunu 3 aralık perşembe günü olduğunu öğrendik, annemlerin riskli süreci haftaya bugün bitiyor değil mi? Bizden sonra herhangi bir dışarı çıkma vs olmadı. 14 günlük süre geçtikten sonra hasta olmadığımızı soyleyebiliriz diye biliyorum. Çünkü temas olan zamanı bildiğimiz için 14 gunluk karantinanın ne zaman bittiği belli. Sizin de fikrinizi almak istedim.
Teşekkürler.
Evet hatta 5. Gün test yaptırıp negatif çıkarsa 7. Gün serbestsin.Bu temaslı durumunu kötüye kullanıyorlar sanırım herkes evde oturmak için kendini temaslı göstermeye çalışıyormuşA cıddımı çokk sevındımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?