Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese iyi geceler.Eşimin test sonucu pozitifti 5 gün tedavi oldu negatif cıkınca eve yolladılar ama iki gün snra bir gözümde kanlanma oldu.Normalde hiç yaşamadık bunu.Acaba bu durumda olan birileri var mı.uyuyamıyorum bu saatte doktorda bulup soramıyorum çıldırıcam...
Herkese iyi geceler.Eşimin test sonucu pozitifti 5 gün tedavi oldu negatif cıkınca eve yolladılar ama iki gün snra bir gözümde kanlanma oldu.Normalde hiç yaşamadık bunu.Acaba bu durumda olan birileri var mı.uyuyamıyorum bu saatte doktorda bulup soramıyorum çıldırıcam...
Çok geçmiş olsun hiç bilgim yok ama 184 aradınızmı en azından bilgi alsanız aile hekimi falan günlük kontrol etmiyormu acaba yarın bir doktora ulaşmaya çalışın inş kötü bişey yoktur belki alerjik bişeyde olabilir