• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona tatk koku kaybı

Kardelencik94

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
58
29
18
30
Merhaba arkadaşlr 1 hafta önce korona oldun çok şükür hafif atlatıyorum hatta atlattım sayılır tek problemim koronaya yakalandıktan 4 gün sonra tat ve koku kaybı yaşadım bugünle birlikte 3 gündür hala koku ve tat alamıyorum bu konuda aynı problemi yaşayan veya geçiren tavsiyede bulunabilirmi ne tapmayalım doktora daha gidemedim karantinam bitmedi

Merhaba arkadaşlr 1 hafta önce korona oldun çok şükür hafif atlatıyorum hatta atlattım sayılır tek problemim koronaya yakalandıktan 4 gün sonra tat ve koku kaybı yaşadım bugünle birlikte 3 gündür hala koku ve tat alamıyorum bu konuda aynı problemi yaşayan veya geçiren tavsiyede bulunabilirmi ne tapmayalım doktora daha gidemedim karantinam bitmedi
Esansiyel mentollü (nane, okaliptus vb.) yağları hergün en az 20 saniye kokladım.
Zaten ben bunu yaparken 3., 4. günde kendiliğinden geldi tat koku.

Son düzenleyen: Moderatör:
korona geçtikten 5-10 gün içerisinde koku-tat tamamen yerine geliyor. uzaktan uzaktan esansiyel yağ koklayabilirsiniz yukarıdaki üyenin de dediği gibi.

kahve, nane, kekik de koklayabilirsiniz. bende koku ilk gelmeye başladığında hafif bir bozulma oldu, 12 yıllık parfümüm gaz yağı gibi kokuyordu sonradan geçti 5-10 güne. çok geçmiş olsun

Back