Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6ay geçti hala düzene girmedi.. onla mi alakalı yavaş yavaş menopoz mu anlayamiyorumMerhaba hanımlar, yakın dönemde covid atlattım ve bu ay adetim 7 gün gecikti. Hep düzenli olurum normalde. Koronanın adet düzensizliği yaptığı söyleniyor. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ne kadar süre sonra düzenli adet görmeye başladınız tekrar?
Ya hem kadın doğum uzmanı hem de korona geçirenler hep düzensizlik olabileceğini söylüyorlar, ama ne kadar sürede düzene girer cidden cok merak ediyorum. Açıkcası yumurtalıklara hormonlara kalıcı bi zarar verir mi o konuda endişeliyim.6ay geçti hala düzene girmedi.. onla mi alakalı yavaş yavaş menopoz mu anlayamiyorum
Çok umursamıyorum açıkçası çocuk yapma olayım artık olmadığı için .. daha doktora da gitmedim bu konuyla alakalı .. ailemde bütün kadınlar hemen hemen 35-45yas aralığında menopoza girmişler .. ondan da olabileceğini düşünüyorumYa hem kadın doğum uzmanı hem de korona geçirenler hep düzensizlik olabileceğini söylüyorlar, ama ne kadar sürede düzene girer cidden cok merak ediyorum. Açıkcası yumurtalıklara hormonlara kalıcı bi zarar verir mi o konuda endişeliyim.
Ben de henüz cocuk sahibi olmadığım için fazlaca umursuyorum bu konuyuÇok umursamıyorum açıkçası çocuk yapma olayım artık olmadığı için .. daha doktora da gitmedim bu konuyla alakalı .. ailemde bütün kadınlar hemen hemen 35-45yas aralığında menopoza girmişler .. ondan da olabileceğini düşünüyorum
Kaç kişi duydum korona sonrası düzensizlik yaşayan. 3 ay bekleyip düzene girmezse doktora gitme kararı aldım. Yapacak bir şey kalmadı açıkcası. İçime sinmiyor bu düzensizlikBende yeni atlattım beş gün oldu karantina biteli, üç gündür regl olmuyorum normalde hep gününde olurdum, inşallah hamilelik değildir, kovid ilacı da kullandık eşimle![]()
Evet ben de aşıdan sonra yaşadım. 2 ay önce ilk aşımı, 1 ay önce de 2. aşımı oldum ondan beri düzensiz, lekelenme, uzun süren adet sorunu yaşıyorum. Doktorlar da net bir şey söylemedi öylece bekliyorum işteKaç kişi duydum korona sonrası düzensizlik yaşayan. 3 ay bekleyip düzene girmezse doktora gitme kararı aldım. Yapacak bir şey kalmadı açıkcası. İçime sinmiyor bu düzensizlik
Evet maalesef ki yapıyor benim 6 ay oldu hala düzene girmediMerhaba hanımlar, yakın dönemde covid atlattım ve bu ay adetim 7 gün gecikti. Hep düzenli olurum normalde. Koronanın adet düzensizliği yaptığı söyleniyor. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ne kadar süre sonra düzenli adet görmeye başladınız tekrar?
Çok uzun zaman olmuş, umarım bir an önce düzene girer sizinki deEvet maalesef ki yapıyor benim 6 ay oldu hala düzene girmedi
Size özel mesaj attımBen de henüz cocuk sahibi olmadığım için fazlaca umursuyorum bu konuyu