• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona miyim lütfen bakin

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
Son 1haftadir boğazımda acı vardı hamileyim ilaç içemiyorum ama bir kere içtim hafifledi. Bıraktım hamileyim diye bikac gün sonra yeniden oldu dünden beride boğaz yılların sirtlarim ciğerim kamaş kamaş olmuş durumda yanıyor gıcık var gibi öksuruyorum çok derin oksurursem ciğerim yanıyor hapşırık burun akıntısı tıkanıklığı var..şimdide halsizim ve başım ağrıyor ateşim yok sanırım ama üşümeye de basladim....koronadan önce bu bende soğuk algınlığindan oluyordu yabancı bişe değil ama bu sefer ciğerlerim fena.ve ben panik olmak üzereyim kendimi saldım sanki bugün daha çok ..ya koronaysam demeye başladım iyice şimdide kol bileklerim falan ağrıyor ...korona olabilirmiyim online test yaptım netten degilsiniz dedi ama bide sizle konuşup rahatlamak istedim

Koronanin en belirgin ozellikleri kuru öksürük (balgamli olmayacak yani), nefes darlığı ve ateş. Bu 3 ü birlikte yoksa korkmayin diyo doktorlar. Suan tam mevsim gecisi soguk algınlığı bende de var 1 haftadir burun bir akıyor bi tıkanıyor bogaz agrim var ama ne ates ne nefes darligi yok o yüzden bos yere doktora gitmedim.

Küçükken bronsit olduysanız cigerlerinizde o yuzden rahatsızlık duyuyo olabilirsiniz ben de oyle oluyorum hep cunku.

Yine de baktiniz daha kotu oldunuz ambulansi arayip koronadan suphelendiginizi söyleyerek çağırın tedbirli sekilde alsin götürüp test yapsinlar. Kendi basiniza kalabalık hastaneye falan gitmeyin değilseniz de kapabilirsiniz

Fazla endişeleniyorsunuz ama riske etmemek için 184 ü arayabilirsiniz artık birçok danışma hattı var internette gezinirseniz kansersiniz falan derler :D hamilesiniz birde endişelenmeniz çok normal eşinizle konuşun yada ailenizden biriyle yardımcı olsunlar 184 ü arayın evinize kadar gelirler.

Arayın . Test yaptırmaya çalışın.
italyada bir hasta burnunun aktığını söyledi.
üşüyorsanız ateşiniz çıkmaya başlamış olabilir.
korkmayın. Olmama ihtimaliniz daha yüksek. Ama riske atmayın. Başvurun öğrenin bence. Korkmayın. Siz de bebeğiniz de iyi olacaksınız. Hamilelerden hiç ölüm falan duymadım çok şükür.

Ben test için gittim . Yüksek ateş kıstasları . Biraz da korkudan olabilir sizin durumunuz . Ben yurtdışından arkadaşımla görüştüm , başım ağrımaya , öksürmeye falan başladım . Doktor bişey yok diye gönderdi :)) ateşinizi kontrol edin sık sık

Koronanin en belirgin ozellikleri kuru öksürük (balgamli olmayacak yani), nefes darlığı ve ateş. Bu 3 ü birlikte yoksa korkmayin diyo doktorlar. Suan tam mevsim gecisi soguk algınlığı bende de var 1 haftadir burun bir akıyor bi tıkanıyor bogaz agrim var ama ne ates ne nefes darligi yok o yüzden bos yere doktora gitmedim.

Küçükken bronsit olduysanız cigerlerinizde o yuzden rahatsızlık duyuyo olabilirsiniz ben de oyle oluyorum hep cunku.

Yine de baktiniz daha kotu oldunuz ambulansi arayip koronadan suphelendiginizi söyleyerek çağırın tedbirli sekilde alsin götürüp test yapsinlar. Kendi basiniza kalabalık hastaneye falan gitmeyin değilseniz de kapabilirsiniz
Şuan enfeksiyon halinde bogzlarim sirtlarim onu hissedebiliyorum arada kuru arada balgamlı gibi ses geliyor ..

Ben test için gittim . Yüksek ateş kıstasları . Biraz da korkudan olabilir sizin durumunuz . Ben yurtdışından arkadaşımla görüştüm , başım ağrımaya , öksürmeye falan başladım . Doktor bişey yok diye gönderdi :)) ateşinizi kontrol edin sık sık
Doktor koronodan supelenmedimi peki test yapmaya kalkışmadi mi

Yani yanlış anlamayın ama bu virüs test ile bile hemen belli olmazken belirtileri kişiden kişiye değişirken , uzmanlar bile bu konuda birbiriyle çelişirken burada hiç bir bilgisi olmayan insanlara sorup verilen yanıtlar sizi yaniltabilir.bence danışma hattını arayın sorun onlar sizi yonlendirir.gecmis olsun

fazla dusunursen kendini korona yaparsin ister istemez herkes bunu acaba mi die düşünüyor. Yurt disindan gelen biriyle görüştünüz mü
fazla takmamaya bakin hastalik hastasi olmayın.

Bence korona değilsiniz ama biraz fazla takıyorsunuz gibi geldi bana geçen kahve falı mevzunuzu hatırlıyorum onda da benzer şeyler söylemiştim ve dini içerikli olduğu için ban yemiştim . Bence vesveseleriniz için terapiye gitmelisiniz

Back