• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona geçirenler lütfen yardımcı olun

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.657
5.727
198
Merhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı ama tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim

Merhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı ama tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
Çok geçmiş olsun bende korona oldum, benimde dün son günümdü öksürüğüm devam ediyor malesef inşallah gün geçtikçe daha iyi olucaz, moralinizi yüksek tutun bol su meyve tüketin, siz ilaç kullanamadığınız için süreç daha çok uzayabilir .

Korona böyle bir şey, üzgünüm.
Iyileştim dedikten 10 dakika sonra kendinizi yatakta bulabiliyorsunuz.
Toparlanması 1-2 ay.
Allah şifa versin.
Evet 10 gün oldu daha bir gün iyiysem ertesi gün kotulestim çok dengesiz bişey ama bu baş agrisida çekilecek hafiflikte değil resmen uyusamda fayda etmiyor hastalığın başında parol fayda ediyordu acaba etkisinimi kaybetti 10gundur günde 3 tane aldım diye anlamadim

Biz de eşimle yeni atlattık covidi.
Parolun 5 günden fazla kullanılmasını tavsiye etmedi doktorumuz.
10 gündür günde 3 tane aldım diyorsunuz.
Bu çok yüksek bir doz.
Artık ilaç etkisini kaybetmiştir sizin bünyenizde.
Takibinizi yapan doktora danışın bence.

Benim de 7.gun karantinada,aynı şekilde emziriyorum diye bana da ilaç vermediler,aynı şekilde koku yok ama tat var,parollerle geçirdim şükür baş ağrısı kalmadı,bol dinlenmeye çalışın,dinlenmek de çok etkili çok geçmiş olsun inşallah atlatacagiz

Covid geçireli 3 ay oldu ama şikayetlerim yeni yeni geçti diyebilirim. Genel olarak hastalığı iyi geçirdik ama sonrasında Benim de baş ağrım çok oldu ve nörolojiye gittim. Beyin MR bile çektirdim, şükür temiz çıktı. Bazı kişilerde uzun sürüyor geçmesi. Bizim ailede sadece benim böyle oldu, diğer herkes 15-20 gün içinde normale döndü. Bünyeye göre değişiyor galiba. Bol bol su için, moralimizi yüksek tutun. İçiniz rahat etmezse doktora gidin. Kimi nasıl etkilediği pek belli değil çünkü. Çok geçmiş olsun.

Sade kahve için,ben ağrı kesici almadan kahve içerek atlattım süreci. Tadını alamıyordum ama kesiyordu baş ağrımı. Halada başım agrısa bol su ve bir sade kahve içiyorum.
Tat koku kaybının düzelmesi zaman alıyor. Benim 3.haftam atlatalı hala eskisi kadar keskin ve net almıyorum koku. Ağrılarım da ara ara yokluyor(kemik,kas) ki ben hafif atlattım diyebilirim ona rağmen.
Zamanla geçecek,dinlenmeye calışın her fırsatta,kendinizi yormayın.
Acil şifalar dilerim

kahve için belki iyi gelir baş ağriniza 🙄
limonun posasina biraz tuz serpip yiyin covitten degil ama migren agrilarima iyi gelir benim tuz limon belki sizde de işe yarar

Ben koronadan iyilestigimi zannederken bas donmesi illeti kaldi uzerimde. Toparlandim derken bir ay boyunca deli gibi basim dondu yerimden kalkamiyordum. Sonra azaldi ama hala ara ara bas donmesi tutuyor beni. Bir sene olacak neredeyse.

Tansiyonunuzu ölçün benim babamda tansiyondan kaynaklı başağrıları olmuştu

Merhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı
tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
20 25 gun oluyor Yeni atlattik bizde.ilaç kullanmadım tat koku kaybim
anca geldi ve gecmeyen bas agrilarim anca geçti.
Allah yardimciniz olsun zor bir süreç🤲

Biraz zerdeçal çayı için hem ağrıya iyi gelir hem doğal antibiyotik

Intrakranial hipotansiyon hastasiyim 1 ay çokkkkkk şiddetli başagrisıyla hastanede yattim. Banada türk kahvesi ve parol ve günde 3litre su veriyorlardi. Doktor sulari başucuma dizdirip hergün soruyordu bitiriyormusun diye Su tüketimi çok cok önemli. hic hasta olmayan kişide bile suyun az tüketilmesi baş ağrisi yapar. Siz hem covidsiniz hemde emziriyorsunuz. Bol su için muhakkak. Rabbim şifanızı versin.

Geçen sene geçirdim. İlk gün o çektiğim baş ağrısını tarif edemem. Başımı yastığa koyamadım. Tabi ben grip oldum diye düşünüyordum. Bi ağrı kesici ve name limon kaynatıp içmiştim. Biraz kesilmişti. Ertesi gün sırtımdaki ağrı sanki bıçaklanıyorum gibi dehşet bi ağrıydı. Ateş çok yüksekti. Benim iyileşmem 20 günü geçti. Ama normal hayatıma geri dönüş 2 aya yakındı. Allah yaşatmasın bir daha ben çok acı çektim. Sizde bol su ve C vitamini alın. Çok geçmiş olsun

baş,sırt,kas ve kemik ağrıları maalesef hastalık atlatılsa bile bir süre devam edebiliyor.... yani anormal bir durum değil en azından :)

parolden daha kuvvetliağrı kesicileri deneyin :)

Limonlu su, sirkeli su tüketmiştim ben bol bol, hiç baş ağrım olmamıştı benim ☺️ Ama koku yavaş yavaş gelmeye başladıysa bir kaç güne tamamen gelie artık, tat en son düzelmişti benimde, çok geçmiş olsun

Benimde son 3 gun siddetli baş agrim vardi migrenden beterdi.normalde migrenim var dolorex kullaninca geciyordu ama bu asla gecmedi.4 tane hap aldim bana misin demedi.sonra kendiliginden gecti sabir canim.10.gunden sonra butun agrilar bitiyor

Back