• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona (erzak depolama)

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
Kizlar iyi aksamlar öncelikle ulke olarak bu zor gunleri en kisa zamanda atlatiriz insAllah.
Benim abim almanyada koronayi ciddiye almayip erzak depolamamis simdide bulamiyor bana bolca depola dedi kimide gereksiz buluyo ben yarin gidip alim diyorum ne olur ne olmaz sonrada yeriz nasilsa sizce ne yapilmali bide fiyatlar daha da artacak bu gidisle 2 hafta once aldigim dezenfektan yedi bucuktan 30 tl maske 2 de 10 na yukselmisti simdide cekirge istilasi cikti irakta suan buraya gelmesi an meselesi bi gün icinde 35 bin kisilik yiyicek istila ediyolar Allah ümmeti korusun

Kizlar iyi aksamlar öncelikle ulke olarak bu zor gunleri en kisa zamanda atlatiriz insAllah.
Benim abim almanyada koronayi ciddiye almayip erzak depolamamis simdide bulamiyor bana bolca depola dedi kimide gereksiz buluyo ben yarin gidip alim diyorum ne olur ne olmaz sonrada yeriz nasilsa sizce ne yapilmali bide fiyatlar daha da artacak bu gidisle 2 hafta once aldigim dezenfektan yedi bucuktan 30 tl maske 2 de 10 na yukselmisti simdide cekirge istilasi cikti irakta suan buraya gelmesi an meselesi bi gün icinde 35 bin kisilik yiyicek istila ediyolar Allah ümmeti korusun
Cekirge ne anlamadim

diger insanlarin hakkina girmeden tabi kuru gida alinabilir, ben aldim.
kolonya ve maske zaten zor bulurusunuz saniyorum..

Normal gripten ölen insan sayısı çok daha fazla iken insanlar neden bu kadar panik anlamış değilim. Çok fazla abartıldı dünya genelinde, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için tabii ki beslenmenize dikkat edin ama yiyecek stoklamak bence gereksiz. Türkiye'de de ne hikmetse yardım yapılacağı duyurulur duyurulmaz corona vakası saptandı:KK64:

Ben 2 fünsür markete gitmedim hiç
Cidden boşaldı mı marketler yaa
Burası istanbul sizin şehirler neresi kızlar

Ben kuru gıdalar, konserve, süt felan aldım. Böyle bizi bir süre idare edebilir. Onun yanında bebek bezi ve ateş düşürücü çocuklar için iki şişe aldım (ibuprofen). Ve aspiratör için isotonic (Türkçesi böyle galiba).kendimiz icin de. Hicbirseyde abartmadim. Ama evde birseyler bulundurmak ta fayda var. Olur ya hastalansaniz sizi en az iki hafta evde tutuyorlar. Ha hanımlar bide kendinize özel pet tampon artık ne kullaniyorsaniz. Başka aklıma birşey gelmedi. Annem için de aynı önlemleri aldim. Birde eklemek isterim: Hastalarımız varsa eğer ilaçlarini kontrol edelim. Yeterli kadar var mi

Ben 2 fünsür markete gitmedim hiç
Cidden boşaldı mı marketler yaa
Burası istanbul sizin şehirler neresi kızlar
Bölge bölge değişiyor sanırım, bende İstanbul'dayım hiç boşalan birsey yok. Bugün evimize en yakın markete yeni ürünler geliyordu depolama için, olası bir durumda stoklar hemen bitmesin diye tedbir alıyorlarmış. Ama un, su bulamayanlarda var 🤔

Bölge bölge değişiyor sanırım, bende İstanbul'dayım hiç boşalan birsey yok. Bugün evimize en yakın markete yeni ürünler geliyordu depolama için, olası bir durumda stoklar hemen bitmesin diye tedbir alıyorlarmış. Ama un, su bulamayanlarda var 🤔
Ben Trakya dayım sınıra yakın ve burda multecı de cok var.. Görseniz 😥 su yoktu bugun markette
Bugun vırusu ciddiye aldım, daha once korkmuyordum.
Ha ciddiye aldım da naptım, hıcbısey. Su buldum aldım eve geldim 😂

ben gereksiz görüyorum. karantina durumu söz konusu değil ki günlerce evde kalalım?
medya ve basın organları insanları paniğe sevk ediyor sineği kartal gösteriyor. haa tedbirsiz olmaktan bahsetmiyorum hijyen kurallarına ve tavsiyelere uyarsın başım gözüm üstüne ama market yağmalamak nedir kardeşim ya? bugün eşim eksikleri almaya markete gitti kağıt havluyu zor bulmuş çamaşır suyu kalmamış. millet araba araba tuvalet kağıdı kağıt havlu yüklemiş. buna gerek var mıydı?

Back
X