• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona Derdi

Zebray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
1.354
3.553
133
İstanbul
Merhaba Değerli Üyeler,
Daha önce korona ile ilgili bir başlik açmistim. Hatirlatmak gerekirse 63 yasinda iki kisi ve 90 yasinda bir nineden olusan yakinlarim koronaya yakalandi. Bugun 4. ya da 5. gün.

Pozitif temas sonrasında karantinaya alindilar. Karantinanin ertesi günü belirtiler onlarda da basladi.
Tahliller yapildi. İlaçlar verildi. Evlerine yolladılar.

Su an sadece hepsinde ates, koku ve tat kaybi, grip hissi var. Parol içince rahatliyorlar.

İlerleyen gunler nasil olacak bekliyoruz.

Bu derdimiz icin sizden ricam bildiğiniz, duyduğunuz şunu yaptık/yaptılar iyi geldi dediginiz bir seyler var mi? Beslenme, spor ya da egzersiz, psikolojik rahatlama vb destek unsuru her tecrübeye acigiz.

Teşekkür ederim.

sambucol ile ilgili ben sitokin fırtınası denilen bir şeye neden olduğu için kullanılmaması gerektiğini okumuştum ama bilmiyorum içimde şuphe oluştuğu için kullanmadım
ben bu sambucolu koronadan 1-2 ay önce mevsimsel hastalanmıyım diye eczacı tavsiyesiyle kullanmaya başladım bağışıklığım güçlensin diye.koronadan sonra bi baktım hani bu eve yollanan korona hastaları varya onların reçetesinde de yazılı vitamin diye bunu veriyolarmış.o yüzden hala eritip içerim destekleyici olsun diye.

ben bu sambucolu koronadan 1-2 ay önce mevsimsel hastalanmıyım diye eczacı tavsiyesiyle kullanmaya başladım bağışıklığım güçlensin diye.koronadan sonra bi baktım hani bu eve yollanan korona hastaları varya onların reçetesinde de yazılı vitamin diye bunu veriyolarmış.o yüzden hala eritip içerim destekleyici olsun diye.

çok iyi o zaman ben de almıştım söylemesi ayıp 4-5 kutu pandemi haberleri çıkar çıkmaz (abartmakta ustume yok) okuyunca sitokin falan dedim yok anam kalsın ne olur ne olmaz. reçetede varsa ben de kullanayım madem.

Cok gecmis olsun bol bol moral diyorum ben.doktorunuza danismadan degisik seyler kullanmayin.mumkunse iyi beslenme dogal gidalar alsinlar.insallah hemen iyilesirler.

Kemik suyu ile yapılan sarımsaklı çorbalar, keçiboynuzu, c vitamini yüksek ürünler. Zencefil zerdeçal adaçayı tabi kronik rahatsızlıkları var ise bu doğal ürünlerin yan etkileri olabilir. Zencefil mesela tansiyon yükseltebilir.

Yani yukarıda da biri bahsetmiş, bağışıklık sistemini fazla çalıştırıp kısır döngüye takılarak vücudun kendi kendine zarar vermesine neden olmayın. Normalde de ne yiyorlarsa onu yesinler. Bol su içmek çok önemli. Geçmiş olsun.

Konunuz öncelikle çok guzel ve verımlı olmuş.Bizim iş yerındede 2 kişiden öıktı.Doğal beslenme yoğurt süt ve bol bol yeşillik diye bılıyorum.Sarmısak ,Soğan ,ceviz bunlar vucudun direncını arttırırmış.Bende cok korkuyorum.Annem babam yaşlı .Bırde dugun var.Allahım sen selamet ver.Kımse dugunden vazgecmıyor.Annem dıyokı gıtmezsek ayıp olur.

Merhaba Değerli Üyeler,
Daha önce korona ile ilgili bir başlik açmistim. Hatirlatmak gerekirse 63 yasinda iki kisi ve 90 yasinda bir nineden olusan yakinlarim koronaya yakalandi. Bugun 4. ya da 5. gün.

Pozitif temas sonrasında karantinaya alindilar. Karantinanin ertesi günü belirtiler onlarda da basladi.

Su an sadece hepsinde ates, koku ve tat kaybi, grip hissi var. Parol içince rahatliyorlar.

Bu derdimiz icin sizden ricam bildiğiniz, duyduğunuz şunu yaptık/yaptılar iyi geldi dediginiz bir seyler var mi? Beslenme, spor ya da egzersiz, psikolojik rahatlama vb destek unsuru her tecrübeye acigiz.

Teşekkür ederim.
Ilaclar ise yariyor merak etmeyin.bol c vitamini almalilar bu asamada.vucuttan en iyi atma yontemi bu cnm.ev yapimi limonata, suya limon, bol ama.iyi yikanmis yesillikler.vuct ne kadar saglam olursa o kadar cabuk gidiyor.arkadasimin ailesi oldu.annesi serviste hastalarin deli gibi limon tukettigini soylemis.ablam hemsire o da zaten serumlarin cogunda vitamin var diyor

Geçmiş olsun. Eşim de covid pozitif, ateş şimdilik yok. Öksürük var. Bekliyoruz bakalım geçsin diye. Özel bir şey yapmıyoruz, 40 yaş ve ek hastalık yok. Atlatır diye düşünüyoruz, bakalım ilerleyen günlerde semptomlarda artış olacak mi?
Allah yardımcısı olsun hastalarınızın inşaallah atlatırlar

Merhaba Değerli Üyeler,

Teşekkür ederim.
Hastanede neden yatmadılar hem gözlem altında daha cabuk iyileşirler.benmde suan bir yakınım pozitif ama hastanede yatıyo

Back
X