- 9 Eylül 2012
- 84
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi fulcicek01
Arkadaşlar dün 18+5 haftalık idim..kendi özel doktorum anatomik tarama yaptırmam için devlet hastanesine yönlendirdi..gittim tarama sırasında bebegimin kafasında 2 yerde 5-6 mm büyüklüğünde koroid pleksus kisti var dedi.. şimdi beklemede kal 3 hafta sonra tekrar taramaya alıcam geçebilir de geçmeyebilir de bilemiyoruz. şu an böyle şeyler çıkabiliyor dedi...sonra kendi doktoruma gittim. o tamamen asabımı bozdu ...bu geçmeyebilir geçebilir doğurursun sonra beyin cerrahıyla görüşürsünüz falan diye saçmasapan hikaye anlattı Eşim de ben de delirdik sinirden.....
Bugun şehrin en iyi doktorundan randevu aldım ona gidicez.....Bu konuda bilgisi olanlar lütfen birşeyler söylesin(((
Aynı durumu bende kızıma hamileyken yaşadım..Bizde dr.çok korkutmuştu.. Şimdiki aklım olsa hiç önemsemezdim..İlerki haftalarda kayboldu ve de zaten çoğunlukla kayboluyor..Lütfen endişelenmeyin
benim kızım dada var bende 17+3gunluk hamileyim 1mm yakınmış p.tesi saat 2 de perinotologa gidecez birde bizim çift taraflı
iyi akşamlar siz doktora gittiniz mi ne dedi bizde yarın perinotolog gidecezArkadaşlar dün 18+5 haftalık idim..kendi özel doktorum anatomik tarama yaptırmam için devlet hastanesine yönlendirdi..gittim tarama sırasında bebegimin kafasında 2 yerde 5-6 mm büyüklüğünde koroid pleksus kisti var dedi.. şimdi beklemede kal 3 hafta sonra tekrar taramaya alıcam geçebilir de geçmeyebilir de bilemiyoruz. şu an böyle şeyler çıkabiliyor dedi...sonra kendi doktoruma gittim. o tamamen asabımı bozdu ...bu geçmeyebilir geçebilir doğurursun sonra beyin cerrahıyla görüşürsünüz falan diye saçmasapan hikaye anlattı Eşim de ben de delirdik sinirden.....
Bugun şehrin en iyi doktorundan randevu aldım ona gidicez.....Bu konuda bilgisi olanlar lütfen birşeyler söylesin(((
iyi akşamlar siz doktora gittiniz mi ne dedi bizde yarın perinotolog gidecez
beynindeydi ama dokyor çok küçük dedi nerdeyse kaybolmuş dedi hiç korkmayın dedi şükür rabbimevet gittik çok şükür ilk gördüklerinde 5-6mm idi şu an 2mmden küçük hale gelmiş yok olmuş gibi görünmüyor dedi doktor...sizin bebegin hangi organında mevcut kist=???
beynindeydi ama dokyor çok küçük dedi nerdeyse kaybolmuş dedi hiç korkmayın dedi şükür rabbim