Koroid Pleksus Kisti 18+5 HAFTALIK hamileyim :((

fulcicek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
84
8
38
Arkadaşlar dün 18+5 haftalık idim..kendi özel doktorum anatomik tarama yaptırmam için devlet hastanesine yönlendirdi..gittim tarama sırasında bebegimin kafasında 2 yerde 5-6 mm büyüklüğünde koroid pleksus kisti var dedi.. şimdi beklemede kal 3 hafta sonra tekrar taramaya alıcam geçebilir de geçmeyebilir de bilemiyoruz. şu an böyle şeyler çıkabiliyor dedi...sonra kendi doktoruma gittim. o tamamen asabımı bozdu ...bu geçmeyebilir geçebilir doğurursun sonra beyin cerrahıyla görüşürsünüz falan diye saçmasapan hikaye anlattı Eşim de ben de delirdik sinirden.....
Bugun şehrin en iyi doktorundan randevu aldım ona gidicez.....Bu konuda bilgisi olanlar lütfen birşeyler söylesin :KK43:(((

Arkadaşlar dün 18+5 haftalık idim..kendi özel doktorum anatomik tarama yaptırmam için devlet hastanesine yönlendirdi..gittim tarama sırasında bebegimin kafasında 2 yerde 5-6 mm büyüklüğünde koroid pleksus kisti var dedi.. şimdi beklemede kal 3 hafta sonra tekrar taramaya alıcam geçebilir de geçmeyebilir de bilemiyoruz. şu an böyle şeyler çıkabiliyor dedi...sonra kendi doktoruma gittim. o tamamen asabımı bozdu ...bu geçmeyebilir geçebilir doğurursun sonra beyin cerrahıyla görüşürsünüz falan diye saçmasapan hikaye anlattı Eşim de ben de delirdik sinirden.....
Bugun şehrin en iyi doktorundan randevu aldım ona gidicez.....Bu konuda bilgisi olanlar lütfen birşeyler söylesin :KK43:(((

öncelikle çok geçmiş olsun, konuyla ilgili bi fikrim de yok ama bence doktorunuza da kızma. o da sonuçta tüm ihtimalleri söylemek zorunda size. inşallah bu gideceğiniz doktordan güzel haberler alırsın :dua:

Merhabalar,
Sizi çok iyi anlıyorum, birkaç hafta önce biz de benzeri durumu yaşadık . O gün neler yaşadığımı bi ben bilirim . Doktor geçebilir de geçmeyedebilir de dedi . Mahvolduk resmen. Daha sonra profesöre gittik hemen . Bize böyle bişey olmadığını söyledi hatta inanamadık tekrar tekrar baktırdık, kesinlikle yok dedi bize . Hatta olsa da başka bi anomali olmadığı sürece sıkıntı yok 28.haftada kendiliğinden kayboluyor ,takibe bile gerek yok dedi . Lütfen canınızı sıkmayın içinizi ferah tutun, size tavsiyem iyi bir perinatoloğa gidin . O size en doğrusunu söyleyecektir.

Aynı durumu bende kızıma hamileyken yaşadım..Bizde dr.çok korkutmuştu.. Şimdiki aklım olsa hiç önemsemezdim..İlerki haftalarda kayboldu ve de zaten çoğunlukla kayboluyor..Lütfen endişelenmeyin

Aynı durumu bende kızıma hamileyken yaşadım..Bizde dr.çok korkutmuştu.. Şimdiki aklım olsa hiç önemsemezdim..İlerki haftalarda kayboldu ve de zaten çoğunlukla kayboluyor..Lütfen endişelenmeyin

yarın özel doktoruma gideceğim pazartesi de üniversite hastanesine gidceğim...aradan 3 hafta geçti sonuc ne olacak merak ediyorum :KK43:((

Canım benim bebeğimin böbreğinde büyüme vardı. Dr Doğumdan önceki organ rahatsızlıklarının Doğuma kadar kaybolma olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi. 2 hafta sonra herşey normale döndü şükürler olsun. Korkma inşlh geçer bu Doğumdan önce

benim kızım dada var bende 17+3gunluk hamileyim 1mm yakınmış p.tesi saat 2 de perinotologa gidecez birde bizim çift taraflı

bizim bebek de 2 taraflı 5-6mm büyüklüğünde dedi doktor...bugun öğlen tekrar özel doktorumuza gidicez şehirdeki en iyisi bu doktormuş umarım değişmiştir bebegimin durumu :KK43:

iyi akşamlar siz doktora gittiniz mi ne dedi bizde yarın perinotolog gidecez

X