Kornual (cournual) gebelik ?

umaylilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
63
42
3
Şuan son regl tarihine göre 6+6 yim. Doktor geçen hafta baktığında tam tarihindeydi 5+5di keseyi görmüştük ama yolk bebek görmemiştik. Dün doktor tekrar baktı 5 bucuk 6 hafta arası dedi yolku bebeği kalbi gördük ama dedi ki istediğimiz bir yerde değil yukarıya yerleşmiş. Aşağı doğru düşerse diye biraz bekleyelim dedi. Bugün başka bi doktor (devlette) ben olsam bunu bugün alırdım dedi. Böyle bir şeyle karşılaşan var mi ? Riskliymis kornual gebelik dedikleri

Bana da bunteshisi koydular yine de bekleyelim dediler 4-5 gün sonra gittiğimde rahimde olması gereken yerde dediler. Hatta kürtaj için üç doktor konuştu sonra benim doktorum bekleyelim biraz daha belki düzelir yoksa alırız dedi. Kese şeklim de bozuktu kalp atışı da zayıftı ama 2-3 gün aralıklarla hepsi çok düzeldi şu an 33 haftalık devam eden DNA testlerine fetal dna ya göre falan da sağlıklı bir kızım var bekle bakalım ben hatta kesin hani kalbi durmuştur diye gidip normal yerine geldiğini öğrenmiştim kanama da olunca

Allah sağlıkla kolaylıkla doğmayı nasip etsin güzel kızına çok sevindim senin adına.Allahtan umut kesilmez inşallah benimkisi de doğru yerini bulur dua ediyorum.Siz de dua edin nolur gebelerin duası kabul olurmuş. Beni baya korkuttu bugünkü doktor ben olsam alırım daha riskli olabilir beklersek falan diye. Ama doktorum da bekleme taraftarı pazartesi tekrar kontrol edeceklermiş inşallah güzel haberler alırım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…