Korkuyoruz

Gecmis olsun canim sanirim ayni yollardan gececegiz.tam bu 3luden supheleniyoruz.bu saydiklarin varsa uyku apnesi zaten yok mudur ?

105 kiloyuz ve sigara var.duzenli hayat sart olmus romantik uyumalarimiz birakip baska odalara kaciyorum
Ben alıştım sanırım rahatsız olmuyorum eskiden daha kötü horlardı ama 105 kilo çok boyu kaç eşim yüzü geçti bir ara artmıştı horlaması nefes kesilmesi zayıfladı biraz, gene başlicaz bende kiloluyum zaten bi 15 kilo vermek istiyor kesinlikle farkeder sigara zaten kullanmıyor

Evet uyku yetmiyor bazen 8 de uyuyup sabah 8de uyandigini biliyorm
Evet benim eşimde de var 2 dk uzansa uyur hemen :)

Boy 1.86 ama yinede fazla kilo ve burun kemigi diyorm bakalim gidecegiz
Bence siz de ihmal etmeyin

Gecmis olsun canim sanirim ayni yollardan gececegiz.tam bu 3luden supheleniyoruz.bu saydiklarin varsa uyku apnesi zaten yok mudur ?
evet zaten var ben söyledim uykuda nefesini tutuyor diye bunun da zaten bu fiziksel sorunlardan olduğu belli. Ama bana göre özel hastane para almak için bu şekilde bir test istedi . Adamın burnu neredeyse tamamen tıkalı içerden çünkü. Nefes alamadığı da uykuda nefesinin gittiği de aşikar.

Uyku apnesini araştırın.

Sabahları hiç uyumamış gibi yorgun kalkıyor mu?
Gün içerisin de uykusu geliyor mu?
Bu gibi şikayetleri varsa uyku apnesi olabilir.

Uyku testine girmesi gerekir.
Bir gece test ediyorlar uyurken. Ona göre makinasını veriyorlar. Oksijen sağlayan bir makina.

Uzun bir süre o makinayı kullanması gerekiyor.

Devlet hastaneleri ücretsiz test yapıyor fakat randevu kısmı sıkıntılı.

Özelleri araştırabilirsiniz.
Makina sgk dan temin edilebiliyor.

Ee ameliyati ozelde mi olacak ?

Canim cok horluyor.yaninda kimse uyuyamiyor ben zaten uyuyamiyorum iskence cekiyosun uyumuyosun sen derdim doktor ara ara kalbin duruyodur cok tehlikeli demis..ben inanamadim pek ama tedirginde oldm
Büyük ihtimalle uyku apnesi olabilir doktorda bu yüzden uyarmıştır, uyku apnesi yüksek sesle horlamaya neden olur, doktor değilim fakat bana kalırsa nişanlınız sorunu uyku apnesine bağlı horlama, iyi bir uzmana gitmelisiniz, uyku apnesi tedavi edilebiliyor.

Benim eşim de horluyordu, evlendikten sonra kilo aldıkça horlaması arttı. Dinlenmeden kalkar, burnundan nefes alamaz ve devamlı hastalanırdı. Kendisi önceden biliyormuş burnunda kemik eğriliği olduğunu, kbb doktoru da bundan dolayı burun deliklerinin %90 kapalı olduğunu söyledi bi gittiğimizde. Önce 20 kilo verdi, biraz azaldı horlama derken çok şükür ikna oldu burun ameliyatı olmaya. Ameliyatını da oldu çok şükür, çok iyi şimdi. Et de varmış, onu da yakmışlar amaliyatta. Horlaması bitti, gayet güzel nefes alıyor hatta ameliyattan sonra silikon tamponları çıktığı ilk anda bi nefes aldı; vay be, böyle miymiş normal nefes almak, dedi

Nişanlınızda da benzer sorun olabilir. Çok geciktirmeyin, evlendikten sonra ilk fırsatta gidin iyi bir doktora. Şimdiden çok geçmiş olsun.

Cok tesekkurler size de gecmis olsun.doktorda cok onemli cogu zaman sorun cikabiliyo burun ameliyatinda

Cok tesekkurler size de gecmis olsun.doktorda cok onemli cogu zaman sorun cikabiliyo burun ameliyatinda
Çok teşekkürler :) Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama biz Kadıköy Acıbadem'de Altuğ Özagar'a yaptırdık ameliyatı, çok da memnun kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…