Korkuyorumm

Stresli98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
3
0
26
Ben daha lise öğrencisiyim ve regl sancılarım feci derecede oluyor aslında söyle aşırı stresliyimdir normal zamanlarda bile midem agrır bu nedenle ama regl dönemimde sopuk soğuk terliyorum tuvalete çıkamıyorum çıkınca ağrılarım artıyo kafamı yastığa koyamıyorum ne dura biliyorum nede yuruyebiliyorum acillik oldum ama iğne yaptılar oda geç fayda verdi doktora göründüm iltihap vardır dikkat et yoksa başka sorun yok dedi ve şuan regl günümün ilk saatleri ve ağrıyla kalktım nette ararken burayı buldum belki bi umut yazdım lütfen yorum yapın

Sikayetlerin ozellikle regli zamani oluyorsa kist olabilir mesela çikolata kistleri zararsızdır ama agrı yapabilir sana tavsiyem panik yapma.Ciddi sorunlar genellikle kadınlarda ileri yaşlarda daha sık gözükür. Yaşın genç.Bir kadın hastalıkları uzmanınla görüşmen gerekir. Agrı kesiciler bile fayda etmiyor diyorsan mutlaka bir doktora git.Agrın olduğu için soguk soguk terlemen normal .Adet zamanı bagırsak düzeninde değışiklikler de olabilir.Bana kalırsa korktugunu da söylemıssin paniklemişsin.Rahat olup bir doktora görün. Önemli birseyin çıkacagını sanmıyorum.

evet haklısınız teşekkür ederim

canım lise zamanlarımda aynı şeyleri bende yaşıyordum ne oturabiliyordum nede yatabiliyordum midem bulanırdı istifra ederdim sürekli üni yıllarımda agrım biraz azaldı su an 24 yaşındayım hala agrım olur ama dayanılmayacak gibi degil şimdide çikolata kistim oldugunu ögrendim sende bir baktır çikolata kisti agrı yapıyor olabilir.

Ben de her regl dönemimde özellikle ilk 2 gün mahvoluyordum acillik bi kere oldum ama muhakkak ki ağrı kesici içip yatardım... Evlendim yine aynı devam etti... Doğum yaptıktan sonra hem kanama yoğunluğum azaldı hem de ağrılarım çok çok hafifledi... Çoğu zaman regl olacağımı anlamıyorum bile... Neden bilmiyorum... Ama doktorum rahmimde perde olduğunu söyledi doğum sırasında bu da regl döneminde baya ağrı yaparmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…