Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Bende de 1 ay önce çikolata kisti çıktı. Mart ayının 11 inde ameliyat olucam. ama çok korkuyorum.laparoskopi nasıl geçiyor acaba? 1 hafta sonra işime dönebilir miyim?yazarsanız çok sevinirim...
Merhaba
Bende de 1 ay önce çikolata kisti çıktı. Mart ayının 11 inde ameliyat olucam. ama çok korkuyorum.laparoskopi nasıl geçiyor acaba? 1 hafta sonra işime dönebilir miyim?yazarsanız çok sevinirim...
selam gecmis olsun, ben 12 subatta laparoskopi oldum korkulacak bir operasyon degil, genel anestezi yapiliyor sen uyandiginda zaten hersey bitmis oluyor, 1 hafta sonra dikislerim alindi hemen hemen 1 haftada normal hayata dönülüyor, rahat ol cok kolay, korkulacak hicbirsey yok, acil sifalar diliyorum...
canım bendede cikolata kisti var cuma günü laporoskopi için gün alıcam bende merak ediyorum ama ablma oldu onda gördüm cok zor değil allah yardımcımız olsun
Canım ben laporoskipi değil normal açık ameliyat oldum inana bana hiç birşey anlamıyorsun.ben çok bunalıma girmiştim olmadan önce ama inan yersiz şeylermiş.bildiğin sezeryan ameliyat oldum ilk dört beş gün oturup kalkarken zorlandım onun dışında hiç bir sorun yaşamadım.ki seninki çok daha basit ameliyat.ablamda benim laporoskopi olmuştu sadece bir gün yattı onun dışında normal yaşantısıne devam etti.içini rahat tut.dua et o kadar.allah yardımcın olsun.acil şifalar arkadaşlar.
arkadaşlar kapalı amelıyattan hiç korkmayın benım çok ters bir bölgemde boşluklarda kas arası tümör cıktı kapalı yapamadılar 3 saat amelıyat oldum Allahtan temız çıktı. ama çok acı cektım 6 aydır hala hareketlerım kısıtlı. dua edın kapalı olabılıyorsunuz sakın korkmayın en azından basıt bır çözumu var. sevgıler hepınıze geçmış olsun şimdıden. a.s.
Laparoskopi Ameliyatımı 11 inde oldum.1 gece yattım şu anda evimdeyim.kesik ağrısı çok olmuyor. En çok hissettiğiniz ağrı omuz ağrısı oluyor, çok korkulacak bişey yok.
Soruları olan varsa yanıtlayabilirim..