- 30 Kasım 2016
- 18
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi beratcoskn
-
var tabiki.17 yaşındayım erkek arkadaşımın elinde meni vardı az miktar peçeteyle kuruladıktan sonra vajinama girdi çıktı yaptı Adetim 10 gün gecikti gebelik olasılıgı var mıdır Korkuyorum 10 gün kadar gecikmezdi hiç
Buraya yazana kadar eczaneden bir test alsaydın keşke..17 yaşındayım erkek arkadaşımın elinde meni vardı az miktar peçeteyle kuruladıktan sonra vajinama girdi çıktı yaptı Adetim 10 gün gecikti gebelik olasılıgı var mıdır Korkuyorum 10 gün kadar gecikmezdi hiç
17 yaşındayım erkek arkadaşımın elinde meni vardı az miktar peçeteyle kuruladıktan sonra vajinama girdi çıktı yaptı Adetim 10 gün gecikti gebelik olasılıgı var mıdır Korkuyorum 10 gün kadar gecikmezdi hiç
yok ta fake değilim cidden soruyorumdün de yazmış ama reşit değilim diye.
hatta mune de açıklamada bulunmuş.
B beratcoskn fake değilsin değil mi:))
hadi git eczaneden bir test al.
tam bir ilişki yaşanmamış anlaşılan.
bir daha da böyle yaşını boyunu aşan işlere kalkışma.
kendini de kullandırma.
tmm işte git bir test al.yok ta fake değilim cidden soruyorum
17 yaşındayım erkek arkadaşımın elinde meni vardı az miktar peçeteyle kuruladıktan sonra vajinama girdi çıktı yaptı Adetim 10 gün gecikti gebelik olasılıgı var mıdır Korkuyorum 10 gün kadar gecikmezdi hiç
parmağını soktu demek istiyor sanırımBurada vajinama girdi çıktı demişsin..
ilişkiye girmedim sadece adetim gecikti erkek arkadşımla yakınlaşmamız oldu ama korkuyorum 10 gün kadar gecikti adetim o yüzden açtım konuyu...
Buradada ilişkiye girmedim diyorsun..
parmağını soktu demek istiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?