• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

beratcoskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
18
1
1
25
17 yaşındayım erkek arkadaşımın elinde meni vardı az miktar peçeteyle kuruladıktan sonra vajinama girdi çıktı yaptı Adetim 10 gün gecikti gebelik olasılıgı var mıdır Korkuyorum 10 gün kadar gecikmezdi hiç

17 yaşındayım erkek arkadaşımın elinde meni vardı az miktar peçeteyle kuruladıktan sonra vajinama girdi çıktı yaptı Adetim 10 gün gecikti gebelik olasılıgı var mıdır Korkuyorum 10 gün kadar gecikmezdi hiç
var tabiki.
ne sanıyosunuz siz bu işleri.
daha çocuksun sen kalkıştığınız işlere bak.
eczaneden gebelik testi al derhal.

Buraya yazana kadar eczaneden bir test alsaydın keşke..

dün de yazmış ama reşit değilim diye.
hatta mune de açıklamada bulunmuş.
B beratcoskn fake değilsin değil mi:))
hadi git eczaneden bir test al.
tam bir ilişki yaşanmamış anlaşılan.
bir daha da böyle yaşını boyunu aşan işlere kalkışma.
kendini de kullandırma.

yok ta fake değilim cidden soruyorum
tmm işte git bir test al.
kimse bişey sormaz.
soran olursa da anneme alıyorum dersin:))
nasıl korkuyorsun bak.
daha test bile alamıyorsun tek başına.
eh be çocuğum.
kalkışmayın bu işlere.
erkenden sevişeceksiniz de ne olacak,başınız göğe mi erecek?

Burada vajinama girdi çıktı demişsin..

ilişkiye girmedim sadece adetim gecikti erkek arkadşımla yakınlaşmamız oldu ama korkuyorum 10 gün kadar gecikti adetim o yüzden açtım konuyu...

Buradada ilişkiye girmedim diyorsun..

Back