İlk defa jinekolojik muayene olacağım okuduklarımdan dolayı hep erteledim korktum utandım ;( ama gitmem gerektiğini biliyorum ;( çok acıtıyorlar mı ne yapıyorlar Nasıl muayene ediyorlar ;( bide simear testi diye bişi duydum ? Herkese yapıyorlar mı ?
Bende vajina kokusu var akıntı var ve birde doktordan adet geciktirici yada kesici ilaç yazmasını isticem malum düğün var ;( şimdiden yorum yapan herkesten Allah razı olsun
Ooooo bana sor sen onlari.
Sorunlu gebelik hamilelik sonrasinda kadin hastaliklari...
Hastanedeki her doktor görmüştür artik beni:))))
Tek kelime
Korkma...
Bende ilk muane olacagim zaman utancimdan yerin dibine girdim. Cok kotu bir duygu ama hic bir aci hissetmiyorsun.
O smear mi ne sanirim rahim agzi kanseri varmi diye. Bendende aldilar eger o dedigim ise. Kulak çöpü gibi birseyler siviya dokunduruyorlar. Eğer ayni sey ise. Bem gordugumde korktum bir rahimi acmak icin makas gibi seyi. Dr korkma hic birsey hissetmiceksin dedi oylede oldu. Ama ayni seyse eger.
Ben tup bebeklik oldugum icin surekli birileri bakiyor maalesef. Yine gidecegim regl 2. Gunu. Hele regl ken cok kotu ya...
Ooooo bana sor sen onlari.
Sorunlu gebelik hamilelik sonrasinda kadin hastaliklari...
Hastanedeki her doktor görmüştür artik beni:))))
Tek kelime
Korkma...
Bende ilk muane olacagim zaman utancimdan yerin dibine girdim. Cok kotu bir duygu ama hic bir aci hissetmiyorsun.
O smear mi ne sanirim rahim agzi kanseri varmi diye. Bendende aldilar eger o dedigim ise. Kulak çöpü gibi birseyler siviya dokunduruyorlar. Eğer ayni sey ise. Bem gordugumde korktum bir rahimi acmak icin makas gibi seyi. Dr korkma hic birsey hissetmiceksin dedi oylede oldu. Ama ayni seyse eger.
Ben tup bebeklik oldugum icin surekli birileri bakiyor maalesef. Yine gidecegim regl 2. Gunu. Hele regl ken cok kotu ya...
Ayyy içimi rahatlattınız :) çokk teşekkür ederim ya okuduklarım için çok korkmuştum dediniz gibi o test bakalım hastalığım bitti salı gününe randevu almayı planlıyorum umarım yerin dibine girmem utancımdan ya birde yanınıza ekstra iç çamaşırı almışmıydınız ?
Ayyy içimi rahatlattınız :) çokk teşekkür ederim ya okuduklarım için çok korkmuştum dediniz gibi o test bakalım hastalığım bitti salı gününe randevu almayı planlıyorum umarım yerin dibine girmem utancımdan ya birde yanınıza ekstra iç çamaşırı almışmıydınız ?
Yok canim. Hic geerek yok.
Cook az kan gibi geliyor. Ama ben gunluk ped kullanirim herzaman sorun olmadi.
Adam beni muane ederken. Dedi hic kanser varmi yokmu baktirdinmi diye rahim agzinda. Yok dedim. Neden simdiye kadar baktirmadin dedi. Bilmem dedim utandim diyemedim. :) bakalim ozaman onada dedi makasi gorunce korktum tabi. Korkma acimaz dedi. Bitti dedi ben birsey hissetmeden cok az kan geliyo ama oyle damla.
Ama hic aci yok. Ultrasonuda zaten iyice jel suruyorlar. Adam okdugu icin kendimi kastim biraz ama kasmayinca hic hissetmiyon. Korkma.
Alisiyo insan bi zaman sonra :) ama cok utamc verici.
Esim saniyormusko hep karnimdan bakiyorlar :) baska dr filan gidelim dedi. Dedim aman bir dr de kalacagim ne o bakiyo bu bakiyo. Vajinal ultrasonla bakiyorlar. Dedi dusuk yaparken o dr demi alttan bakti. Dedim hee kac kere dedim ya sana dedim :))) zavallim hic birsey bilmiyor. O sadece mutlu kendisinin muane olmaya gerekmedigi icin :) o da cok utangac biri. Kendi icin sevindi sadece :)))
Bu arada ben hep özele gittim. Bugun gi yarin gel surundurmuyorlar. Hepsini bi gunde yapiyorlar sonra telefonla ogreniyorsun onemli birsey varsa cagiriyorlar yoksa telefonda diyorlar zaten
Bu arada ben hep özele gittim. Bugun gi yarin gel surundurmuyorlar. Hepsini bi gunde yapiyorlar sonra telefonla ogreniyorsun onemli birsey varsa cagiriyorlar yoksa telefonda diyorlar zaten
Sıkıntı yapma. Mesela ben yarin gidecegim. Vajinal muane. Fsh amh hepsine bakacaklar yine. Her nekadar her sederinde untansamda yapacak birsey yok cocuk istiyorsak eger
İlk defa jinekolojik muayene olacağım okuduklarımdan dolayı hep erteledim korktum utandım ;( ama gitmem gerektiğini biliyorum ;( çok acıtıyorlar mı ne yapıyorlar Nasıl muayene ediyorlar ;( bide simear testi diye bişi duydum ? Herkese yapıyorlar mı ?
Bende vajina kokusu var akıntı var ve birde doktordan adet geciktirici yada kesici ilaç yazmasını isticem malum düğün var ;( şimdiden yorum yapan herkesten Allah razı olsun