ıngılızcesı zayıf oldugu ıcın gıdemezmıs psıkologa dıye anladım benPsikoloğa neden gidemezsiniz?
Ingilizcem yok gibi az ve abddeyizPsikoloğa neden gidemezsiniz?
Ingilizcem yok gibi az ve abddeyiz
ıngılızcesı zayıf oldugu ıcın gıdemezmıs psıkologa dıye anladım ben
Buraya geldikten sonra basladiBirden mi olustu bu korkulariniz? Abd ye gitmeden once de benzer korkular varmiydi? Çok ilginc insan neden birden durduk yere bu şekilde korkular kapilir. Psikologa neden gidemezsiniz? Eğer kendiniz cozemiyorsaniz bu şekilde yaşayamazsınız mutlaka uzman desteği almalisiniz
Skype MSN gibi bir görüntülü/sesli konuşma ve mesajlaşma programı. Kamera ve mikrofon yeterli.Inanim hic bilmiyorum. Ne sekilde yapilir nasil olur daha cok yeni geldim buraya
Tamda bahsettiginiz gibi demirlik yok hic bi yeree arka tarafi tamamen cam cit yok inanim insan esimden bile korkar oluyoOturduğunuz semt / ev nasıl bir yer ben onu merak ettim.Mesela hep düşünürüm Amerika'nın klasik müstakil evlerinde insanlar nasıl oturuyor diye.Site tarzı değil, güvenlik yok, kapıya cama bizim gibi demir yaptıran da yok.E bu insanlar korkmuyor mu eve girmek bu kadar kolayken diye.Birden toplanıp Amerikaya gidip bu tarz bir evde yaşasam korkabilirdim.Onun dışında tamamen yeni ülke, yeni kültür tetiklemiştir diye düşünüyorum.Yalnızlık çekiyor da olabilirsiniz.Komşu kapısı değil sonuçta canınız istediğinde hemen Türkiye'ye gelemezsiniz ne yazıkki..Ama yine de verilen psikolog tavsiyelerini bir dinleyin.Skype üzerinden olur, oralarda Türkçe bilen birilerini bulmaya çalışmak olur.Ama halka karışıp ingilizcenizi geliştirip çevre yapıp ülkeye alışırsanız bir şeyiniz kalmaz gibi geliyor bana.İnşaallah da öyle olur
Canım bende abd deyım hangi eyalettesin öncelikle?? Öyle komsuları yemege davet etme gibi bişey söz konusu olmaz buralarda ne yazıkki olursada cok nadır. İnsanlar gayet bireysel yaşıyolar değil komşuluk aile bağları bile yok denecek kadar az. Bulundugun yerde mutlaka turkısh commınıtyler vardır ben de yardımcı olmaya calısırım. Ülkenin auradı meselesıne gelınce asla katılmıyorum geldiğimden beri asla böyle bi korkuya kapılmadım oldukca rahatım yeterki iyi bi semtte oturUyor ol.yeni evli sayilirim esimle yurt disina yerlesmeye karar verdik ve abdye yerlestik. Her sey guzel olur sandim ama inanilma bi korku kapladi icimi evde tek kalamiyorum ozellille geceleri korkudan kendimi kaybediyorum esimde rahatsiz bu durumdan ondan bile korkuyorum bazen geceleri ani bi hareket yapsin kalbim durucak gibi oluyo bi cozum yoli bulmam lazim su an turkiyeye donmem nerdeyse imkansiz bi ton masraf yaptik buraya gelebilmek icin simdi donenemem ama bu sekildede yasayamam ing cok zayif psikologada gidemem napicam hoc bilmiyorum
Canım bende abd deyım hangi eyalettesin öncelikle?? Öyle komsuları yemege davet etme gibi bişey söz konusu olmaz buralarda ne yazıkki olursada cok nadır. İnsanlar gayet bireysel yaşıyolar değil komşuluk aile bağları bile yok denecek kadar az. Bulundugun yerde mutlaka turkısh commınıtyler vardır ben de yardımcı olmaya calısırım. Ülkenin auradı meselesıne gelınce asla katılmıyorum geldiğimden beri asla böyle bi korkuya kapılmadım oldukca rahatım yeterki iyi bi semtte oturUyor ol.