- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
-
- Konu Sahibi ladydarbanville
Korkunu yenemezsin, evlenince görür yaşarsın, korktuğun gibi olmaz inş..burası derdim var köşesi..dertliler yazıyo:)
Okuduğun yer dert bölümü ama :)
İnsanlar çeşit çeşit milyonlarca milyarlarca insan var elbet kimileri sorun yaşıyacak canim
Allah seni mutlu etsin
Canım bende evliyim 9 aylık evlenmeden önce benimde çok on yargim vardı ama çok şükür şuan iyiki evlenmisim diyorum çok mutluyum korkma seviyorsanForuma katıldığım günden beri evlilik hayatıyla ilgili kadınların o kadar çok sorununu okudum ki, açıkçası bir korku oluştu bende kızlar.. 13 hazıranda evleniyorum, nişanlımı çok seviyorum ama evlilik gerçekten zor bir şey.. Nasıl yenmeliyim bu önyargıyı bilemiyorum
Sadece burada olsa iyi her bölümde kadınlar o kadar çok erkeklerden dert yanmış ki ... Şok oluyorum her yeni konuda.. Aldatanı kötü davrananı cocuk istemeyeni, isteyeni, kız cocuk olcak diye mutsuz olanı vs vs.. Allah geçim versin hepimize inşallah
Sadece burada olsa iyi her bölümde kadınlar o kadar çok erkeklerden dert yanmış ki ... Şok oluyorum her yeni konuda.. Aldatanı kötü davrananı cocuk istemeyeni, isteyeni, kız cocuk olcak diye mutsuz olanı vs vs.. Allah geçim versin hepimize inşallah
cidden geçimi zor dönemlerdeyiz...İnsanların beklentileri zaman içinde değiştiği için kimse buna ayak uyduramıyor..Evlilik yaşadım ben, şimdiki sorunum 2.evlilik yapacaksam eğer bi gün, onun bana davranışları nasıl olcak...Ben de bundan o kdr çok korkuyorum ki....
Biz mesala musmutluyuuuuuuuuuz, 13 senelik evliyim ve iki oğlum var. Bin Kere daha doğsam binkerede aşkımla tekrar ve tekrar evlenirdim. Evlilik çoook güzel