Korkuyorum

bence sen okuduklarından yola çıkma.. derdi olan konu açıyor sonuçta. mutlu olanlar neden yazsınki :)
tadını cıkar bu günlerin. evlilik güzel bi müessese :)

Okuduğun yer dert bölümü ama :)
İnsanlar çeşit çeşit milyonlarca milyarlarca insan var elbet kimileri sorun yaşıyacak canim
Allah seni mutlu etsin

Korkunu yenemezsin, evlenince görür yaşarsın, korktuğun gibi olmaz inş..burası derdim var köşesi..dertliler yazıyo:)

Sadece burada olsa iyi her bölümde kadınlar o kadar çok erkeklerden dert yanmış ki ... Şok oluyorum her yeni konuda.. Aldatanı kötü davrananı cocuk istemeyeni, isteyeni, kız cocuk olcak diye mutsuz olanı vs vs.. Allah geçim versin hepimize inşallah

Canım bende evliyim 9 aylık evlenmeden önce benimde çok on yargim vardı ama çok şükür şuan iyiki evlenmisim diyorum çok mutluyum korkma seviyorsan

ERKEKLER KULÜBÜ OLSAYDI BİR DE bakalım erkekler ne dert yanacaktı...

eşim bana hep der : Rabbim seni bana ahirette de eş eylesin diye. Merak etme kavga tuzu biberi..Yeter ki şu kaynanaları dert etmeyin..Adamların yüzüne vurmayın..Neticede annesi..Yoksa gül gibi geçinir gidersiniz.

Bende baslarda korkuyordum açıkçası
Sonra düsündüm diger arkadasların dedigi gibi mutlu bir sürü evlilik var ve mutlularsa neden buraya konu açsınlar?

Haberleri açıp araba kazalarını görüp korkup bu yüzden araba kullanmayalım demek kadar saçma bir şeymiş bu.

cidden geçimi zor dönemlerdeyiz...İnsanların beklentileri zaman içinde değiştiği için kimse buna ayak uyduramıyor..Evlilik yaşadım ben, şimdiki sorunum 2.evlilik yapacaksam eğer bi gün, onun bana davranışları nasıl olcak...Ben de bundan o kdr çok korkuyorum ki....

Anlayışlı insanlarla karşılaşırsın umarım.. Seni anlayabilen kıymetini bilen..

Bende 2 gün önce evlendim. Bu cümleyi kurmak bile bana çok tuhaf geliyor daha çok yeni olduğu için alışmam zaman alacak haliyle. Evlilik kumar gibidir iyi dersin evlenirsin kötü olur. Kötü dersin evlenirsin iyi çıkar o yüzden çok takılma, Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah..

Evlilik doğru kişiyle olursa cennet, yanlış kişiyle cehennem.. Umarım doğru kişidir nişanlın. Bir de evlenmeden asla evlilik hakkında kesin fikir sahibi olamazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…