- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
kafana çok takıyorsundur herşeyi bir de yattığın yerde ekmek kırıntısı falan varsa ondan da olur yatağının altını üstünü iyice temizle canım yattığın odada resim var mı ? o da etkileryaklaşık 2 aydır çok kötü rüyalar görüyorum.Bitanesi bu geceki mesela. Allahım korusun bbmın bi günlük ömrü kalmış babam ölmeden herkes evde toplanmış ağlıyo cenaze evi gibi .hıçkıra hıçkıra ağlıyorum .o kadar kötüydü ki. Her gece böyle kötü rüyalar görüyorum .Gece sure falan okurum dua edip yatarım.sebebi ne olabilir bu kötü rüyaların
yatağın altını üstünü iyice temizleyip yatayım ben.evet herşeyi çok aşırı kafaya takıyorum dişlerimi sıkıyorum çok.fotograf var odam da o etkiler mi?kafana çok takıyorsundur herşeyi bir de yattığın yerde ekmek kırıntısı falan varsa ondan da olur yatağının altını üstünü iyice temizle canım yattığın odada resim var mı ? o da etkiler
fotoğraf etkiliyor canım onları da kaldır sen bizim arkadaşımızın kızı da korka korka uyanıyordu resimleri kaldırınca rahatladı çocukyatağın altını üstünü iyice temizleyip yatayım ben.evet herşeyi çok aşırı kafaya takıyorum dişlerimi sıkıyorum çok.fotograf var odam da o etkiler mi?
ben bunu bilmiyordum ya.fotograf falan da çok odamda.bugün hepsini temizliycm. psikolojim bozuldu artık.Kötü rüyaların üstünde durmamak gerekir psikolojinizi bozabilir. Ben kötü rüya gördüğümde bir kediye veya köpeğe olmadı bir kuşa yemek veririm. O rüyayı öyle unuturum. Birde bilinçaltına böylesi korku yerlestiginde bu tip rüyalar görülür. Yatağınızin altını filan temiz tutun. Tozdan yemek kirintisindan filan. Annem yatağının altında azıcık toz olunca hemen kötü rüya görür hassas kadın işte.
kız okuyorum.bildiğim bütün sureleri okurum ben yatınca uykum gelene kadar.kötü bişey mi olucak diye korkuyorum artık.Korkma kız
nas Felak oku yatmadan önCe
bişey olmaz
yaklaşık 2 aydır çok kötü rüyalar görüyorum.Bitanesi bu geceki mesela. Allahım korusun bbmın bi günlük ömrü kalmış babam ölmeden herkes evde toplanmış ağlıyo cenaze evi gibi .hıçkıra hıçkıra ağlıyorum .o kadar kötüydü ki. Her gece böyle kötü rüyalar görüyorum .Gece sure falan okurum dua edip yatarım.sebebi ne olabilir bu kötü rüyaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?