S serlif Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2013 51 0 86 Eskişehir 23 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi serlif #1 akıntımda bi süredir kahverengi akıntılar oluyor ve kokuyo çok rahatsız edici bi durum doktora gitmeye de korkuyorum.bu durumu yaşayan var mı.
akıntımda bi süredir kahverengi akıntılar oluyor ve kokuyo çok rahatsız edici bi durum doktora gitmeye de korkuyorum.bu durumu yaşayan var mı.
PembeHelvam Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 2.925 2.751 133 23 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi serlif #2 evet canım aynı sorun bendede var doktora gittim sorun yok dedi fitil veerdi ama bir türlü fitili kullanamadım
evet canım aynı sorun bendede var doktora gittim sorun yok dedi fitil veerdi ama bir türlü fitili kullanamadım
S serlif Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2013 51 0 86 Eskişehir 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi serlif #3 seheryelieser .!.: evet canım aynı sorun bendede var doktora gittim sorun yok dedi fitil veerdi ama bir türlü fitili kullanamadım Genişletmek için tıkla... ya çok sıkıntı yaşıyorum evlenmek üzereydim gerçi bugün ayrılıcam her neyse çok rahatsız ediyo 2 gündür geçti ama hala az da olsa var regl döneminde hissediyorum kendimi
seheryelieser .!.: evet canım aynı sorun bendede var doktora gittim sorun yok dedi fitil veerdi ama bir türlü fitili kullanamadım Genişletmek için tıkla... ya çok sıkıntı yaşıyorum evlenmek üzereydim gerçi bugün ayrılıcam her neyse çok rahatsız ediyo 2 gündür geçti ama hala az da olsa var regl döneminde hissediyorum kendimi
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi serlif #4 Bence bi doktora görün tatlım sonuçta çok hassas bi bölge