Korkuyorum :(

shelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
12
2
36
Edirne
Selam ben 16 yaşındayım.2-3 hafta önce endoskopik böbrek taşı ameliyatı oldum sağ böbrek kanalımdan taş aldılar.1hafta önce idrar tahlillerimde herşey normal çıktı.Ameliyattan sonra o bölgemde kabarma oldu.kabarmalar indi kızarıklık oldu ve 2-3 gün önce beyaz akıntı başladı çok hafif sarı ama beyaz.Kabarmalar kızarıklıklar çok kaşınıyordu ama şuan kaşınmıyorlar.sol kasığımda belirgin olmak üzere ağrım var ve şişkin hissediyorum sürekli bastırmak istiyorum yemek yemek istemiyorum Doktora şişkinliğimi söyledim bizimle alakalı değil dedi.İnternetten araştırma yaptım kasık ağrısı şişkinlik yumurtalık kanserinin belirtisiymiş çok korkuyorum.Annem psikolojik olduğunu söylüyor ve bana kızıyor araştırdıktan sonra daha belirginleşti ağrım o kadar fazla değildi ve çok bastırdığım için olduğunu söylüyor. Ama yinede korkuyorum çünkü ağrıyor sizce olabilir mi bende

Beyaz akıntıdan benım bıldıgım bır sey olmadıgı cunku aynı bolgede kızarlık oldu dıyırsun Sanırım sende narkoz olabılır ödem var bunun ıcın bol bol ılık su ıcmelısınn
İnternetten arastırmaya kalksan zaten şu an yaşamıyor ölmüş olursun
Onune mılyon tane sonuc koyuyor
Cok sıkıntın varsa hmen bır Yaşın gereği endokrin ya da kadın doğuma git bakire oldugun ıcın buyuk ıhtımal alttan bakamıcaklar ustten yumurtalıklara bakarlar sende oh beee dersın

Teşekkür ederim öncelikle yarın doktora gideceğim.Çünkü beni rahatsız ediyor ve kötü düşünmekten kendimi alamıyorum.Sol bölgemdeki ağrının ameliyattan sonra olması çok tuhafıma gitti.Oysaki doktor narkozun 2 gün veya 1 hafta içinde kesinlikle vücuttan atılacağını söylemişti ve benim çoktan geçti.Kızarıklık ve kabarma genital bölgemdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…