• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum...

eflatun83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
33
1
36
İzmir
Sat im 13 mart,çoğunlukla 26.-27.günlerde regl olurum,nadiren 28güne kayar,bu ay adet olmadım.Ve bu ay hiç özen göstermedik.Eşim 5ay önce varikoselden ameliyat oldu, 28martta da kontrolümüz vardı,bizim sorunumuz morfoloji 0.ameliyattan önce de ameliyattan sonrada değer hiç değişmemişti.Bu çarşamba tedavi sürecimiz başlayacaktı ege üniv.de,bu koşullarda çocuk sahibi olmanız zor görünüyor dendi.Bizde umudu kesmiştik.Doğal yollardan olmayacagına inanmıştım.2 yıllık evliyiz.geçen yıl mart ayında kimyasal gebelik yaşadım.Kanda çıkmıştı idrarda çıkmamıştı,derken sonrasında kanamayla kendiliğinden gebelik sonlanmıştı.

Geçen salı ilk testimi yaptım çok silik bi çizgi çıktı,hamileliğe bile yoramadım.Erken davrandım heralde diye düşündüm,adet olmayı bekledim,cuma günü tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı,hastaneye gidip durumu doktora anlattım ultrasondan bi bakalım dedi ve bişey görünmedi.Kan ve idrar isteyelim dedi,sonucu yarın alcam,ben bu arada dün yine test yaptım,dünki test bariz pozitifti,ama control çizgisi kadar net kırmızı değil..Küçük bi ilçede yaşıyoruz burda ve sağlık yönünden sıkıntılı bi yer,işler yavaş yürüyor,sonucu yarın öğrencem ama ben çok korkuyorum,yine kötü sonuçlanır mı diye,geçen yıl psikolojim altüst olmuştu,bi de herkes öğrenmişti falan,şimdi kendi ağzıma bile almaya korkuyorum hamileyim demeye,ve hiç bişi hissetmiyorum hamile olduğuma dair,daha yeni yeni göğüslerim hassaslaşmaya başladı,hafif halsizlik var,adet olmadan önce bile daha çok hamile hissederdim kendimi,bu ay tüm hislerim alındı sanki..Normal mi yaşadığım durum,benim yaşadığımı yaşayan oldu mu aranızda?

Eşimin yapı bozukluğu(morfoloji değeri 0 ) olduğu için sizce şansım varmı bu gebeliği normal sürdürmeye??Arkadaşlar inanın şoktayım tedaviye başlayacaktık,evraklarımızı hazırlayacaktık bugün,ve bu ay eşim tahlil vercek diye cinsel perhize girmesi gerekiyodu,yumurtlama döneminde bile ilişkiye giremedik desem yeridir..Kontrolden sonra da biz umutluyduk ameliyattan az da olsa bi artış olur diye düşünüyoduk,hiç ilerleme kaydetmediğimizi öğrenince yıkıldık tabi eşim ve ben,kontrolden sonra bi kaç gün ilişkiye girmedik.Demek istediğim bu işler hesapla kitapla olmuyo,önceki aylarda gün gün sayardım falan.Ama herşey Allahtan.O isterse oluyo herşey.Ve kafadan atın lütfen.Sürekli düşündüğümüz için olumsuz etkiliyo.

Desteklerinize,bilgilerinize ve dualarınıza ihtiyacım var..Ne güzel sigarayı bırakmıştım şubat ayında,38gün sonra bi anlık boşluktan stresten yine başladım,şimdi yine aynı zorlukları yaşıycam ve bırakamadım hala kaç gündür cebelleşiyorum,ne güzel kurtulmuştum ama yine zorlu bi süreç..Hamile miyim değil miyim,herşey yolunda mı değil mi,bu belirsizlikler beni öldürecek..Umarım herkesin duaları kabul olur.Allah kucaklarımızı boş bırakmasın..Sağlıcakla kalın..

Back