kızlar lütfen cevap yazın,adet kanamasının az gelmesi durumunda alttan muayene yapıyorlar mı? Ben çok korkuyorum ,az önce spekulumla ilgili yazılar okudum netten,inanın gözlerim karardı,kulaklarım uğuldamaya başladı.Ben kan alınırken bile bayılan biriyim ,lütfen cevap verin
:)spekulumun demirini görmezsin inşallahkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben cuma gününü bekleyemedim ve bugün doktora gittim.adetimin neden az geldiğini anlamak için adet kanamasının başladığı günden itibaren 2 veya 3. gün kan tahliliyle hormon değerlerine bakılması gerekiyormuş.Doktor hazır gelmişken smear testi yapalım dedi ve ben malum masaya geçtim.Doktora tedirgin olduğumu söyledim, neyse bir baktım elinde plastik spekulum delikafadulden ilk önce jel sürdü ve sonra spekulumu soktu :tomato:
rahim ağzında baya büyük bir yara varmış,bunun için fitil ve 2 tane de hap verdi.Eğer ilaçla geçmezse yarayı dondurma işlemi yaparız dedi.Korkuyorum demiştim ya benim gibi korkaklara duyurulur , gözümde büyüttüğüm kadar değildi. Bundan sonra gideceğim muayeneler benim için kabus olmaktan çıktı :dance:
arkadaşlar ben cuma gününü bekleyemedim ve bugün doktora gittim.adetimin neden az geldiğini anlamak için adet kanamasının başladığı günden itibaren 2 veya 3. gün kan tahliliyle hormon değerlerine bakılması gerekiyormuş.Doktor hazır gelmişken smear testi yapalım dedi ve ben malum masaya geçtim.Doktora tedirgin olduğumu söyledim, neyse bir baktım elinde plastik spekulum delikafadulden ilk önce jel sürdü ve sonra spekulumu soktu :tomato:
rahim ağzında baya büyük bir yara varmış,bunun için fitil ve 2 tane de hap verdi.Eğer ilaçla geçmezse yarayı dondurma işlemi yaparız dedi.Korkuyorum demiştim ya benim gibi korkaklara duyurulur , gözümde büyüttüğüm kadar değildi. Bundan sonra gideceğim muayeneler benim için kabus olmaktan çıktı :dance:
kız balkafa plastik olanla demirin arasında fark yok..
plastikte esnemiyor ki.. kaydirigubbakcemile3
sadece demir gibi hijyen gerektirmiyor tek kullanımlık plastikler..
bu arada geçmiş olsun arkadaşım..
inş yara da önemli değildir de ilaçla geçer..
kız balkafa plastik olanla demirin arasında fark yok..
plastikte esnemiyor ki.. kaydirigubbakcemile3
sadece demir gibi hijyen gerektirmiyor tek kullanımlık plastikler..
bu arada geçmiş olsun arkadaşım..
inş yara da önemli değildir de ilaçla geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?