• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum :(

izmirli82

NİSAN'IM CANIM KIZIM
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
743
8
318
İzmir
Arkadaşlar cuma günü için kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım.İlk kez böyle bir doktora gitcem ve korkuyorum.3 aydır adetim ilk gün normal kanama şeklinde 2 ve 3. gün ise sadece kahverengi leke şeklinde geliyor,aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:
korkmana gerek yok canım zaten her sene rutin sekilde gitmen gereken bir dr.benimde buna benzer şikayetim vardı vve çikolata kisti cıktı.tabi dogru kararı dr verecek..stres,hayat tarzı,yediklerine kadar etkileyecek bir olay regl...izmirde hangi dr gidiyorsun..

buca tıpa gidicem.
Ben de benzer şeyler yaşadım demişsin adet kanının renginde bir değişiklik var mıydı? Benim ilk gün gelen kanamam da sanki temiz kan gibi açık kırmızı :(

kızlar lütfen cevap yazın,adet kanamasının az gelmesi durumunda alttan muayene yapıyorlar mı? Ben çok korkuyorum ,az önce spekulumla ilgili yazılar okudum netten,inanın gözlerim karardı,kulaklarım uğuldamaya başladı.Ben kan alınırken bile bayılan biriyim ,lütfen cevap verin :(

Öncelikle geçmiş olsun.

Ne olur doktora gitmeden netten yorum okuma fotoğraflara bakma.
O kadar da acı veren bir şey değil. Kendini sıkmayıp rahat olursan
doktor için de kendin içinde daha iyi olur. vereliniortak

kızlar lütfen cevap yazın,adet kanamasının az gelmesi durumunda alttan muayene yapıyorlar mı? Ben çok korkuyorum ,az önce spekulumla ilgili yazılar okudum netten,inanın gözlerim karardı,kulaklarım uğuldamaya başladı.Ben kan alınırken bile bayılan biriyim ,lütfen cevap verin :(

canım alttan baktırmaktan bu kadar korkma bende korkuyodum ama alıştım sağlığın önemli değilmi sonuçta korkmana gerek yok bence

canım geçmiş olsun, kadınız sonuçta, sağlımız için alışmamamız lazım bu vajinal muayeneye ki büyük ihtimal senide vajinal ugs ye alıcaklardır. kendini kasmazsan hiç bişi hisstemezzsin.

arkadaşlar ben cuma gününü bekleyemedim ve bugün doktora gittim.adetimin neden az geldiğini anlamak için adet kanamasının başladığı günden itibaren 2 veya 3. gün kan tahliliyle hormon değerlerine bakılması gerekiyormuş.Doktor hazır gelmişken smear testi yapalım dedi ve ben malum masaya geçtim.Doktora tedirgin olduğumu söyledim, neyse bir baktım elinde plastik spekulum delikafadulden ilk önce jel sürdü ve sonra spekulumu soktu :tomato:

rahim ağzında baya büyük bir yara varmış,bunun için fitil ve 2 tane de hap verdi.Eğer ilaçla geçmezse yarayı dondurma işlemi yaparız dedi.Korkuyorum demiştim ya benim gibi korkaklara duyurulur , gözümde büyüttüğüm kadar değildi. Bundan sonra gideceğim muayeneler benim için kabus olmaktan çıktı :dance:

arkadaşlar ben cuma gününü bekleyemedim ve bugün doktora gittim.adetimin neden az geldiğini anlamak için adet kanamasının başladığı günden itibaren 2 veya 3. gün kan tahliliyle hormon değerlerine bakılması gerekiyormuş.Doktor hazır gelmişken smear testi yapalım dedi ve ben malum masaya geçtim.Doktora tedirgin olduğumu söyledim, neyse bir baktım elinde plastik spekulum delikafadulden ilk önce jel sürdü ve sonra spekulumu soktu :tomato:

rahim ağzında baya büyük bir yara varmış,bunun için fitil ve 2 tane de hap verdi.Eğer ilaçla geçmezse yarayı dondurma işlemi yaparız dedi.Korkuyorum demiştim ya benim gibi korkaklara duyurulur , gözümde büyüttüğüm kadar değildi. Bundan sonra gideceğim muayeneler benim için kabus olmaktan çıktı :dance:

geçmiş olsun canım ilk gidişte insan tedirgin oluyor ama sonrasında geçiyor

geçmiş olsun:)))))))

kız balkafa plastik olanla demirin arasında fark yok..
plastikte esnemiyor ki.. kaydirigubbakcemile3
sadece demir gibi hijyen gerektirmiyor tek kullanımlık plastikler..
bu arada geçmiş olsun arkadaşım..
inş yara da önemli değildir de ilaçla geçer..

saol canım

Tuliyn delüsü demir daha sertsırnaşık

canım çok geçmiş olsun bende önceleri çok korkardım ama gide gele alıştım..insan nelere alışmıyo ki:delphin:

Back