Korkuyorum...

Hekime

UZMAN DOKTOR
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
92
7
86
Diğer
İlk geceden falan değil... Evlilikten . Erkek arkadasım evlenmek istiyor ama ben bahaneler bulup erteliyorum cevap vermeyi bile... anne babamdan ayrı uyanmak... bir adamla bir hayata evet demek.... korkuyorum

meraba canım.bnde yeni evlendm.ama bahsettiğin gibi korkularım olmadı.sadece ara ara acaba dedim.ama şuan 1 aylk evli olmama rağmen annemlerin evini hiç aramıorum.kendi evim gibisi yok şuan için.e sevdğin insanla aynı yatakta uyumak vede uyanmak harika birşey.kesinkle korkulck bi durum yok.elbet birgün evleniceksn sonsuza kdr orda bekar kalamazsın ki.bnce atmaya çalış bu düşünceyi kafandan.evli olmak çok güzel birşey.

Ah blue angelim ah acaba aldatır mı acaba aynı yatakta uyuyabilirmiim acaba acaba... owww sorma durumum beter ayol evinde rahat rahat gaz cıkarma olayın bile bitiyor (tabii bu işib sakası :):):)):

Ah blue angelim ah acaba aldatır mı acaba aynı yatakta uyuyabilirmiim acaba acaba... owww sorma durumum beter ayol evinde rahat rahat gaz cıkarma olayın bile bitiyor (tabii bu işib sakası :):):)):

canım ya bnde sana katılıo gibiim, yada kararsızım öle diimyerimseniben
eminim ewliliğin biçok güzel yanı wardr hatta ewli arkadaşlarıma şöyle bi bakıyorum da herşey güzel görünüyor
sırtını yaslayabileceğin birinn olması
akşam ewde gelmesini beklediğinn birisi olması
ona yemekler yapmak, gezmek , tatile çıkmak..
biçok şeyi paylaşmak.. örnekleri çoğaltabiliriz:1rolleyes:
ama senn de dediğin gibi insann kendine ait bi yaşam alanının da olması lazım yaa:teselli:

valla size katılamıcam kızlar yani belki yorum yanlış olabilir ama karşı tarafa güvenmek lasım ondan öte kendini rahat hissetmelisin onun yanında her konuda herşey konuşulmalı cünkü o sizin aileniz oluyo annenize kardeşinize babanıza anlattıgınız herşeyi anlatmalısınız utanarak sıkılarak böle düşünerek olmaski

bence doğru insan evet budur dediğinde zaten evlilik fikri beyninde dolaşıyor.Bir insanı gerçekten sevmek ve onunla bir ömür paylaşmayı istemekle alakalı birşey diye düşünüyorum evliliği..Bende 1 ay oldu evleneli ama blueangel ın dediği gibi hiç aramıyorum annemlerin evini:) alışamazmışsın gibi geliyor ama insanoğlu herşeye alışıyor, benimsiyor.

Arkadaşlar eminim ewlilik harika birşeydir, size tabii ki katılıorum..
Allah hepinize ömür boyu mutluluk wersinn, Allah ayırmasın kimseyii
ama bu konuda Hekime arkadaşım da bnde bunun aksini iddia etmiyoruz kii benneyaptımki
hatta okulm bitti we mesleğimi elime aldım, her anlamda ewliliğe hazırım we heran ewlenebilirim:1rolleyes:
ama ben kendi adıma şunu söyleyim, uzun vadede ewliliğin getireceği bitakım şeyler oluo
sizlerde iyi biliyorusunuz, o kısmı beni düşündürüyor
ewliliği ilk günkü gibi taze tutmaya çalışmak, aman aşkımız bitmesin aman saygımızı yitirmeyelim telaşı olursa bu beni çok yorar gibime gelio nedense :uhm:

merhabalar..
evlilik tabi ki cocuk oyuncagi degil iyi düsünüp tasinmak en dogrusu..
ama benim sormak istedigim ne zamandir birliktesiniz ve yasiniz kac?
okuyormusunuz yoksa calisiyormusunuz?
bunlar basit sorular ama önemli sorular oldugunu düsünüyorum
hakkinda hayirlisi olsun insallah

a.s.

ya evlilik bambaşka bişey anlatamazsınız... tamamiyle 2 kişiye bağlı... açıkçası benim hayallerimdeki gibi olmadı.. ben 1,5 yıllık evliyim... evlilik nasıl diyolar günüm anlatıyorum... sabah 6,30 kalk giyn işe git akşam 7,30 da gel sofra hazırla etrafı toparla kocan geçsin tv nin karşısına gece yarısına kadar kumanda onda sen bi kanal açmak iste gezdiğin her kanala laf etsin ve sen bezmiş bi halse sırf sinirden 22,00 de yat..... benim için işte evliliğin tanımııııı.....aamaaaaaaa dediğim gibi 2 kişiye bağlı düzgün bi adamla evlenirseniz bunlar gelmez başınıza benden ibret alın iyi seçin hayat eşinizi kızlaarrrrrr........

Saol oznurs iice korktum şimdi :) ...
Sessizlik canım ben 32 yasındayım uzman doktorum ... o 33 muhendis... gayet fazla okumaktan korku yasayan tiplerdeniz yani
bir de benim mesleğim maalesef pek evliliğe elverişli deil ... gece nobetlerim falan var... offf offf dertliyim hissediyorum teklif edecek yakında ciddi ciddi ... millet benle evlenmeyecek mi diye dert edio bende evlenecek mi diye :):):): ahhh ahhh akrep burcuyum işte yaşasın özgürlüüük :)

çok sevdiğim evli doktor dostlarım var benim de, çok da mutlular. yalnız sana şunu söylemek isterim tatlım, ne olursa olsun kesinlikle içinde şüphe kalmayana dek ertele evlenmeyi a.s.

Ben kaderci biriyimdir, evlilikde kader kısmet işi...

Bilemzsin canım belki çok mutlu olursun aksini konduramıyorum siz bekar arkadaşlarıma dilerim ki hepiniz hayalinizdeki mutluluğu yakalarsınız...

Ama bu korkuların ileri derece de ise bence biraz daha zaman ver kendine evlilik için acele etme...

canım kızma ama bu sanki senin ewliliğe bakış açından korkundan değilde karşındaki insanla bir ömür geçirmeye yetecek sewginin olmamasından kaynaklı gibi duruo.. çünkü insan beraber olduğu kişi için işte budur diosa ewlilik onun için en güzel fikir oluo, hayaller başlıo o andan itibaren:asigim: ama sen yazmışssınki "herkes ewlenmiycekmi die korkarken ben ewlencekmi diye korkuyorum" CADIARZU
ewlilik bi insanın hayatındaki en çok arzuladığı şeylerin başında gelir çoğuzaman, tabi doğru kişiyle we doğru zamanda olması koşuluyla..
bence sen mantık olarak tamam ama gönül olarak işte budur diyememişsin cnmm sanki.. umarım yanlış anlaşılmamışımdıra.s. opuyorumnanaktan

evlilik korkulacak birşey değil. elbette zorlukları var ama asla baba evini aratacak değil yani doğru insan olduktan sonra evlilik çook güzel . kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…