- 1 Haziran 2019
- 266
- 138
- 24
-
- Konu Sahibi neyapmaliyim
Abartma istersenHerkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
Uzun süre sevgisiz kalınca heralde ilk sevgisini gösterene bağlandımİltifat alınca niye susuyosun. Karşılık olarak adamı iltifata boğman gerekmiyor tesekkür ederim de. Ezikçe durursan vazgeçer zaten.
3 haftada neyini gerçekten sevdin orası da muamma.
Benimki de öyleydi, ilk 3 haftada çok seviyordu. Zamanla bağlandığım için manupüle edildim ve orda çok yalnız olduğunu bahane ederek aldatma girişimlerini bana kabul ettirmeye çalıştı. İş ailemle tanışmaya kadar geldi ama ben sonradan ne yapıyorum ya dedim. Sen bir telefon bekliyorsun, o da başkalarını gözüne kestiyor orda. Asla başlama. Başında seviyorum diyene hiç güvenme. Yanındaki ile ol. Yoksa benim gibi yılların gider. Tabi ki benim kendi gurursuzluğum da var işin içinde o ayrı ama. Boşuna konuşma bile, farkında olmadan bağlanırsın. Korktuğun kadar var. Uzaktan ilişki de tanıyamıyorsun bile. S..ktir et.Herkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
3 haftadır görüştüğünuz birine asıksınız, doğru mu anladım ?Herkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
Yani iş yeri adresine kadar her şeyinle dökülmese idin keşke 3 haftalık adama. Etrafında nasibin varsa da adam 2 uyduruk gülle önüne kesmişHerkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
Biraz temkınlı gıt. Tabıkı sevıyorum dıcek çok guzelsın dıcek hakaret edecek hali yok ya canımHerkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
Yani uzak mesafe ilişkisinde yürüyen ilişkide var yürümeyen ilişkide var.Evliliğe giden bile var.Herkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
Üç haftada birini nasıl sevebiliyorsunuz?Herkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
3 haftada nasıl tanıdınız da gerçekten sevdiğinize karar verdiniz?Herkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum
Herkese iyi akşamlar, 3 haftadır görüştüğüm biri var (yaklaşık bir hafta aynı sehirlerdeydik) onun dışında iş dolayisiyla farklı sehirlerdeyiz. uzak mesafe ilişkisi yürütebilir miyim bilmiyorum onu gerçekten seviyorum ama ya benden sıkılırsa vazgeçerse diye korkuyorum. Çalıştığım yere gül de gönderdi. Herkes öğrendi tabi. Bir yandan her şeyin bu kadar hızlı yaşanması da korkutmuyor değil. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Ne yapılır? Tecrübem çok olmadığı icin ne yapicam bilmiyorum. Bağlanmak istemiyorum sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama kendimi tutamıyorum. Telefonda konuşunca kitleniyorum o bana iltifatlar dizerken ben susuyorum. Çekindigimden konuşamıyorum