Korkuyorum

gozde1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
24
-7
29
Herkese merhaba bebeğim geceleri uyumuyor düzgün hep kıpır kıpır elleri kolları bazen irkilme hareketi yapıyor epilepsiden çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı ? Emerken bile hep hareket halinde kıvrım kıvrım kıvranıyor ama uyurken sürekli yapması korkutuyor gaz olduğunu düşünmüyorum onu hallettik gibi

Herkese merhaba bebeğim geceleri uyumuyor düzgün hep kıpır kıpır elleri kolları bazen irkilme hareketi yapıyor epilepsiden çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı ? Emerken bile hep hareket halinde kıvrım kıvrım kıvranıyor ama uyurken sürekli yapması korkutuyor gaz olduğunu düşünmüyorum onu hallettik gibi
Hafifçe kundaklamak kollarını sarmak aklınıza geldi mi

Merhaba, yarım kundak yapmayı denemelisin. Bir de öyle gözlemle. “Korkuyorum” diyorsun aslında şüphelerin de var, hemen uzmana gitmelisin.

Merhabalar benim de bebeğim epilepsi ve bize 1 aylıkken teşhis kondu ogluk 1 aylıkken ellim de nöbet geçirdi ama bilemedik gaz dedi herkes. Ama bu durum çoğaldı göz seyrilme oluyordu günde 5 6 defa artık doktora gittik eeg girdik 24 saatlik ölüm gibiydi benim için hayatımın en kötü günüydü belki. Emara girdik hiç bişey çıkmadı sonra doktor menun kalmadık doktor araştırdık Ankara'yı bulduk. Oğlum tekrar kötü oldu sabah 8 de kalkıp 12 kadr full nöbet geçirdi acilde yattık süt emiyor çok huzursuz hep ağlıyor nöbet sıralarında aşı günü geldiğinde hep nöbet geçirir.ana şuan iyi gibi Ankara'ya gidip geldik ilaçlar kullanıyor gen testi yaptık o da cikicak. Sizi çok iyi anlıyorum sadece çocuğunuz bı yere dalmasina dikkat edin gözlerine hep dikkat edin bu durum ne kadr erken teşhis konursa o kadr iyi olur tedavi inşallah öyle bişi yoktur kuzumun çok zor çünkü 🙏🙏🙏

Bebeginiz kac aylik ilk 3ay bisluktaymis hissi normal devam eder demisti drumuz yarim kundak yapabilirsin yada reflu yatagi babynest gibi dar yataklarda uyutabilirsin
Anne karninda suyun icinde olduklari icin hava onlara cok yabanci ve dusuyormus hissi yasiyorlar annesi

X