Korkuyorum

Cavendish

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
403
685
23
Arkadaşlar ben sadece evde testler yaptım ve tahmini 4 haftalık hamile olduğumu düşünüyorum yurtdışında yaşıyorum doktor randevum 25 Nisan en erken bu tarihe alabildim o randevudada ultrasonda bakmayacak doktor sadece idrar ve kan örneği alacak

Dış gebelik boş gebelik çok konu okudum malesef bir çok arkadaşımın başına gelmiş benimde öyle olursa diye çok korkuyorum, korkunun ecele faydası yok herşey Allah'tan ama yinede bu endişe ve korkumu yenemiyorum

Büyük ihtimal ikinci randevumda ultrasonda bakacak doktor mayısın ilk haftası olur sanıyorum bende 6-7 haftalık olurum, ozaman dış gebelik veya boş gebelik olduğu anlaşılır mı acaba
Allah'ım sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah böyle bir durum olmaz çok korkuyorum arkadaşlar

Kanamam yok hiç lekelenme bile olmadı ama kasık ağrısı var bazen sağ bazen sol bazen ikiside ama çok rahatsız edici bir ağrı değil ama her gün gun icinde ağrım oluyor

Öncelikle hayırlı olsun canım benim ben de yaklaşık 4 haftalıkken öğrenmiştim daha çok küçük olduğu için baksalarda birşey söylemiyor doktorlar ama 6-7 haftalık olduğunda keseyi görebilir hatta belki kalp atışlarını da duyabilirsiniz o zamana kadar içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kendini yorma dinlenmeye çalış beslenmene dikkat et ve güzel düşüncelerle ultrasona gireceğin günü bekle:)güzel haberlerini alırız inşallah sevgilerle

Çok teşekkür ederim canım sağol çok amin inşallah sağlıcakla kavusurum bebeğime o tarih bir gelse bende herşeyin yolunda olduğunu duysam rahat olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…